skip to Main Content
Losecaat NVM makelaar

Meer dan 33 jaar ervaring in aankoop, verkoop & taxaties…

ACTIEF | VERTROUWD | DESKUNDIG

Wij zijn een actief, enthousiast en dynamisch team die u graag van dienst zal zijn bij aan- en verkoop van uw woning, appartement of villa. Ook voor huur- en verhuur, advies en taxtatie van uw vastgoed bent u uiteraard bij ons aan het juiste adres. Dat vinden we leuk en daar zijn we gewoon goed in. Sinds 1990 is ons kantoor gevestigd in Oegstgeest en hebben wij een gevarieerd en wisselend aanbod van huizen in de Leidse regio. Wilt u verkopen of verhuren? Wij kennen zeker de vraag. Wilt u kopen of huren? Wij kunnen zeker het aanbod vinden. Door ons uitgebreide netwerk en uitstekende marktkennis. Komt u dan zeker even langs bij ons in Oegstgeest. Wij zijn voor u hier de aangewezen ZekerVIA makelaar.

Wilt u uw huis verkopen?

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw huis zo snel mogelijk voor de beoogde prijs wordt verkocht. Wat komt daarbij kijken? Wij geven u graag inzicht in alle middelen die wij voor u inzetten om tot een optimale verkoop te komen. En wat u zelf kunt doen. Want een gezamenlijke aanpak leidt beslist tot de beste resultaten. Met enkele handigheidjes en aandachtspunten is uw huis een stuk aantrekkelijker. Moet ook. Want u krijgt maar één kans voor een tweede bezichtiging.

Op zoek naar uw droomhuis?

U bent op zoek naar uw droomhuis of u heeft er al een op het oog? Dan staat u binnenkort wellicht op het punt om een van de grootste aankopen van uw leven te doen. Dan is het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. De aankoopmakelaar begeleid voor u de gehele aankoop. Van het checken van bestemmingsplannen, beoordelen of de vraagprijs wel reëel is en vervolgens scherp onderhandelen, tot aan de uiteindelijke overdracht bij de notaris.

EEN AANKOOPMAKELAAR KAN U DAARMEE VEEL TIJD, GELD EN ZORGEN BESPAREN.

De Kempenaerstraat 55
2341 GH Oegstgeest
071 – 517 42 64
oegstgeest@zekervia.nl

Klantbeoordelingen
Back To Top