skip to Main Content
Koppers Makelaardij

Al meer dan 60 jaar makelaar in de Bollenstreek en regio!

Het kopen of verkopen van een woning doe je niet zo vaak in je leven, er komt veel bij kijken, waar moet je beginnen? Begin dan bij ons. Jij weet wat je wilt, wij hebben de kennis en ervaring om je te helpen de juiste keuzes te maken, ons kantoor is een écht familie bedrijf! De derde generatie Koppers zit inmiddels in het bedrijf en door de jaren heen hebben we laten zien dat wij alles in huis hebben om UW huis tegen de beste prijs én voorwaarden te verkopen. Wij kunnen je adviseren, ondersteunen en ervoor zorgen dat het gehele traject soepel verloopt!

Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste mensen, gecombineerd met ervaring en professionaliteit. Al meer dan 60 jaar actief en een groot netwerk waar onze opdrachtgevers van profiteren!

Verkoop
Kennis & ervaring en creativiteit & enthousiasme.Een groot intern bestand van woningzoekenden en de regionale samenwerking met de ZekerVia Makelaarsgroep zorgen ervoor dat direct de juiste doelgroep wordt aangesproken. Met creatieve ideeën brengen wij naar voren wat jouw woning speciaal maakt. Wij zorgen ervoor dat je tijdens het gehele proces én achteraf geen zorgen of problemen hebt.

Aankoop
Een leuke woning gezien waar je misschien interesse in hebt? Je wilt snel weten of je het kan kopen. Hoe werkt dat eigenlijk? Wij helpen je daar graag mee. Schakel ons in als aankoopmakelaar en je komt niet voor verrassingen te staan, neemt geen overbodige risico’s, kunt via ons snel handelen, profiteert van ons grote netwerk en heeft de grootste kans om de koop van jouw droomwoning te realiseren!

Hoofdstraat 194
2182 ER Hillegom
0252 – 515 482
hillegom@zekervia.nl

ZekerVia Makelaarsgroep
Koppers Makelaardij behoort tot de ZekerVia Makelaarsgroep. Wanneer u kiest voor Koppers dan kiest u niet voor één, maar zes plaatselijke makelaarskantoren die voor u aan de slag gaan. Met onze zes vestigingen zijn wij absoluut dé specialisten van de regio. ZekerVia is actief in de Bollenstreek en omliggende regio’s richting Haarlem, Leiden en de Haarlemmermeer. Wij kunnen u helpen met al uw onroerend goed zaken. Zowel voor wonen als uw bedrijfspand.

Informeer bij ons voor de mogelijkheden, een telefoontje of een gesprekje is geheel vrijblijvend.

www.koppers.nl

Contact
Klantbeoordelingen
Back To Top