skip to Main Content
Geurts makelaars

Alleen professionals

Geurts Makelaars heeft een team van zeer ervaren gecertificeerde makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers die vanuit voorhout en Leiden iedere dag er alles aan doen om het beste resultaat voor u te behalen. Zij zorgen er altijd voor dat onze klanten op de hoogte zijn van hetgeen wij doen en vooral waarom. Ons team zorgt voor een zorgeloze aankoop, of verkoop van een huis. En natuurlijk altijd tegen de beste voorwaarden!

Onze werkwijze

Vanaf het eerste gesprek tot het champagnemoment zijn wij een partner voor je. We luisteren naar jouw wensen en stellen vragen. Soms zijn dat lastige of kritische vragen, maar zo komen we erachter wat voor jou de meest ideale oplossing is. Soms is dat niet de oplossing die op het eerste gezicht het meest voor de hand ligt. Soms is het zelfs een oplossing die niet meteen leuk is, maar die uiteindelijk voor jou beter uitpakt.

Gedurende het hele aan- of verkooptraject adviseren wij je en houden wij alle financiële, juridische en bouwkundige aspecten in de gaten. We regelen, in nauwe samenwerking met jou, wat er geregeld moet worden. We nemen waar nodig zelf het initiatief, maar we houden je volledig op de hoogte. Wij zorgen dat je tijdens het hele aan- of verkooptraject precies weet waar je aan toe bent.

Groot klantenbestand

Geurts Makelaars heeft een zeer groot klantenbestand, waardoor we heel snel een match kunnen maken tussen koper en verkoper. Soms nog voordat een huis officieel op de markt komt.

Meerdere vestigingen

Omdat we meerdere vestigingen hebben, is onze slagkracht groot. Onze makelaars wisselen onderling veel informatie uit, waardoor zij allemaal zeer goed op de hoogte zijn van de snel veranderende woningmarkt. Hierdoor ontdekken we vaak als eerste trends waar we direct op inspelen en waar onze klanten ook direct van profiteren.

Over ons

Ons team bestaat uit  maar liefst 3 register makelaars/taxateurs, één kandidaat register makelaar/taxateur, één assistent makelaars en twee commerciele binnendienst medewerker. Met andere woorden, er is altijd een makelaar die u van dienst kan zijn.

Herenstraat 136
2215 KL Voorhout
0252 – 216 334
voorhout@zekervia.nl

Hooigracht 86
2312 KW Leiden
071 – 51 30 841
leiden@zekervia.nl

Contact
Klantbeoordelingen
Back To Top