skip to Main Content

Chantal Lefeber

‘ Met passie een droomhuis (ver) kopen is echt teamwork!’

Chantal Lefeber, ZekerVia Chantal Lefeber Makelaars

‘Makelaar is het mooiste vak van de wereld, een passie die door je bloed stroomt. Het is geen keuze, je bent het gewoon! Al sinds ik in 2000 als 27 jarige ambitieuze jonge makelaar voor mezelf begon, heb ik de passie om mijn klanten op een gedreven, persoonlijke manier te begeleiden bij het (ver)kopen van hun droomhuis. We blijven jong en ambitieus. En we zoeken altijd naar manieren om onszelf te blijven vernieuwen en onze (potentiële) klanten positief te verrassen. Elke dag is anders, elke opdracht weer nieuw en uitdagend. Het draait in ons vak in essentie om mensen. Mensen met echte emoties. Zij kennen als geen ander de woning en omgeving. Wij voegen daar onze ervaring, expertise en ons grote netwerk aan toe.

Ons geheim is misschien wel dat we bij iedere woning steeds weer gebrandt zijn om het maximale eruit te halen. Iedere verkoper heeft de stap gezet om te verkopen en wil dan tegen de hoogste prijs en beste voorwaarden verkopen. De persoonlijke belofte die we hierin maken is bindend, we krijgen immers het vertrouwen om dit voor elkaar te krijgen en halen dan ook alles uit de kast. Er staat op de gevel niet voor niets een naam, en die houden we hoog!

Sinds enkele jaren staan we bij funda op nummer 1, een prachtige beloning op ons harde werken. Wij doen er dan ook alles aan om deze n.o. 1 positie te behouden.

Samen zorgen  we voor de optimale (ver)koop. Puur teamwork.’ 

Chantal Lefeber

Annemiek Schipaanboord

Bianca Kerssens

Sis Honcoop

Jesse Lefeber

Heereweg 211
2161 BE Lisse
0252 – 429 119
lisse@zekervia.nl

Contact
Klantbeoordelingen
Back To Top