In het zuiden van Noordwijk-Binnen vinden we dit 3-kamer appartement in een appartementencomplex genaamd ‘Strandstate’ gelegen aan de straat Zandbank. Het appartement ligt op de 2e verdieping en heeft een heerlijk balkon met wijds uitzicht waar u in de avond kunt genieten van de ondergaande zon. Binnen vinden we 2 slaapkamers en een heerlijk lichte woonkamer dankzij de brede raampartij en met toegang tot het balkon. Verder ook een gesloten keuken met toegang tot het ruime balkon en verder hoort er een aparte berging bij dit appartement. Kortom een behoorlijk compleet plaatje.
Bij binnenkomst valt op dat het appartement enigszins gedateerd is maar wel goed onderhouden. Dit is een goede optie voor starters, iemand die graag een eigen draai aan de woning wil geven en dankzij de lift is het ook voor de wat oudere gegadigden een goede optie. Om het appartement een wat ruimtelijker gevoel te geven is er de mogelijkheid de muur tussen de keuken en de woonkamer (deels) weg te halen zodat er bijvoorbeeld een kookeiland geplaatst kan worden. Om de hoek van het appartement is een supermarkt (Albert Heijn) en de uitvalswegen naar omliggende steden zijn makkelijk bereikbaar. Bent u nou geïnteresseerd in dit appartement, neem dan contact op voor een bezichtiging, dan lopen we samen even door de woning heen. Tot ziens.
Indeling
Groot parkeerplein voor het complex. Afgesloten entree appartementencomplex met bellentableau, brievenbussen en trappenhuis. De bergingen hebben een eigen toegang vanaf buiten.
Entree appartement op de 2e verdieping. Binnenkomst in hal met aan de linkerhand de meterkast en de ouderslaapkamer, aan de rechterhand de 2e slaapkamer, vervolgens de technische ruimte met CV-installatie, het aparte toilet met fonteintje en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een wastafel en hier treffen we ook de wasmachine aansluiting. Vervolgens de woonkamer met toegang tot het grote balkon op het noorden en daarnaast de keuken. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis met oven en afzuigkap en een losstaande koelkast.
Kenmerken
– 2 slaapkamers
– Ruim en licht opgezet 3-kamer appartement
– Breed balkon
– Ruime woonkamer
– Ideaal voor starters

Verkoper verteld!