Charmant, karakteristiek, heerlijke plek!

Dat zijn de drie kernwoorden van deze twee onder een kapwoning van het type ‘landhuisje uit 1927.

Indeling alsvolgt. Kamer-ensuite, paneeldeuren, hoge plafonds op de begane grond etc.. en met een prachtige ligging op een markant puntje schuin t.o. de ‘eendenvijver’ in het Julianapark van hartje Oegstgeest;

Het huis heeft een tuin ‘rondom’ met aan de achterzijde een zonnige plaats op het zuiden.

Omschrijving indeling;

Begane grond:
Overdekt voorportaal/entree, vestibule en aansluitend een ruime hal met toilet en trapkast;

heerlijk lichte woon/eetkamer en suite met erkerraam met openslaande deuren naar de zijkant, voorzien van de originele grenen-planken-vloerdelen (gebeitst), sfeervolle open haard op gasbloc.
Aan de achterzijde 2 ramen in glas in lood en een schoorsteen kanaal.

(aan de achterkamer zat oorspronkelijk een serre-aanbouw, met daarboven een balkon; deze is een aantal jaren geleden gesloopt)

De gesloten keuken is uit 1996 en voorzien van diverse inbouwapparatuur; aan de achterzijde een toegangsdeur naar de bijkeuken in de uitbouw met opstelplaats voor wasmachine en droger, cv-wandketel en tevens toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping;
overloop; ruime slaapkamer aan voorzijde met ingebouwde kast en openslaande deuren naar het balkon; badkamer met ligbad (radiator achter het frontpaneel weggewerkt) douche, wastafel
en toilet (hangcloset); slaapkamer aan de achterzijde met 2 muurkasten; 3e slaapkamer (‘kabinet-kamer’).

Zolderverdieping;
betreft hier een zgn. samengsteld dak met div. schuine dakschilden vzv. ‘Tuile du Nord’ pannen; hoofdak plat.
Vanuit de kast op de overloop, via een ‘steektrap’ bereikbare flinke zolderruimte (H 1.90 mtr.) met 3 dakvensters, waar een mogelijkheid voor 1 grote danwel 2 kleinere kamers gerealiseerd kunnen worden.

Bent u op zoek naar sfeer, charme en karakter ? Dit huis voldoet wellicht dan aan uw wensen!

Het Oranjepark is uniek en het betreft hier een beschermd dorpsgezicht; een geliefd lanengebied met veelal kenmerkende karakteristieke 20-30 jarenbouw.

Verkoper verteld!