In het prachtige Noordwijk-Binnen aan de Wilhelminastraat 36 wacht een mooie, gerenoveerde woning op u! In deze straat wordt u omgeven door prachtige panden en mooie bomen. Wanneer de zon doorkomt is deze niet te missen in uw tuin. Binnen 7 minuten rijden bent u aan het heerlijke Noordwijkse strand en wilt u lekker een dagje shoppen? Dan bent u binnen 4 minuten autorijden in de winkelhoofdstraat!

De benedenverdieping beslaat een lengte van bijna 12 meter en aan de achterzijde bevindt zich een grote schuifpui met twee schuifdeuren. Hier doorheen loopt u zo de heerlijke achtertuin in, waar u kunt genieten van de zon. Aan de voorzijde bevinden zich ook 2 grote ramen, maar door de heg heeft u voldoende privacy! In de woonkamer bevindt zich een keuken en ook is er aan de voorzijde een mooie, sfeervolle zwarte vaste open kast, waar een mooie haard naast zit! Naast het huis is een ruime garage ( met nieuwe elektrische deur) te vinden, waar u uw auto en andere spullen op kunt slaan. Ook is er een ruime oprit.

Op de eerste verdieping vindt u drie ruime, lichte slaapkamers en een ruime badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van raambekleding en gordijnen en in de badkamer vindt u prachtige witte shutters. U kijkt hieruit op de achtertuin. In de badkamer vindt u een douchecabine, wastafel en toilet, maar ook een heerlijk ruim bad. Op de tweede verdieping is een ruime, lichte kamer met een brede dakkapel en een aansluitende badkamer. Hierin vindt u een douchecabine, wastafel en toilet. Op deze hele verdieping zijn de witte shutters aangebracht.

Indeling:
Aan de rechterzijde van het huis loopt u de oprit op en kijkt u tegen de garage aan. Links van u is de entree van de woning. Als u naar binnen gaat ziet u direct rechts de meterkast met daarnaast het toilet. Door de hal stapt u de woonkamer in en aan uw rechterkant bevindt zich de keuken. Verder naar rechts de mooie schuifpui die uitkomt op de achtertuin. Aan de linkerzijde vindt u de voorkant van het huis. In de hoek ziet u de mooie vaste kast en een fijne haard. Vanuit de hal gaat u de open draaitrap op naar boven en stapt u de overloop op.
Direct rechts vindt u de ruime badkamer, verder nog een slaapkamer rechts en twee aan de linkerzijde. De twee achterste slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast. Vanaf de overloop kunt u nog een open draaitrap omhoog en zo komt u op de tweede verdieping. Hier is nog een mooie, open ruimte die kan dienen als bijvoorbeeld een slaapkamer. Ook hier zijn vaste kasten te vinden. Aansluitend vindt u aan de linkerzijde een tweede badkamer. Boven de trap bevindt zich een hoge kast waarin de CV zich bevindt.

De gehele woning is voorzien van grote ramen waardoor het een heerlijke, lichte ruimte is.

Kenmerken:
– Een gezellige straat met mooie panden
– lichte woonkamer
– ruime badkamers waarvan een voorzien met ruim ligbad
– 3 tot 4 slaapkamers
– gunstige ligging dichtbij centrum en strand
– dichtbij uitvalswegen

Verkoper verteld!