De sfeer van het appartement, de gekozen materialen en stijl spreken eigenlijk voor zich als u het appartement komt bekijken. Toch vertellen wij u graag al een en ander over dit prachtige appartement. Afgelopen jaar is dit appartement van top tot teen verbouwd met een oog voor vakmanschap, detail, afwerking, inrichting en styling. Een groot gedeelte van het meubilair is te koop waardoor dit appartement nog makkelijker te betrekken is. Er is gekozen voor prachtige materialen die het geheel een fijne ambiance geeft en waarbij de materialen naadloos op elkaar aansluiten. Van de prachtige PVC vloer in visgraatmotief tot de industriële gietvloer en badkamer. Al met al een Must See voor iemand die voor ruimte en licht houdt. Voor de liefhebbers is er een aanlegplaats voor een boot.

Rijnsburg is centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen naar Amsterdam en Den Haag. Ook de steden zoals Leiden of kustplaatsen zoals Noordwijk en Katwijk zijn gemakkelijk op de fiets te bereiken.

Indeling
Entree, korte hal, bergruimte alwaar aansluting wasapparatuur, centrale moderne badkamer met vrijhangend toilet met inbouwreservoir, dubbele wastafel in meubel en inloopdouche. De badkamer is luxe afgewerkt met mat zwart sanitair, stalen frame met glas, het leidingwerk keurig weggewerkt in de muur en een gietvloer die doorloopt naar de hal, het toilet, welke in dezelfde stijl is uitgevoerd als de badkamer, en de 3 slaapkamers. De master bedroom beschikt over een vaste inbouwkast. Vanuit de hal betreedt u de royale woonkeuken met een waanzinnige lichtinval, puntgave afwerking en een allure zoals u het op tv gewent bent. Een kookeiland met ingebouwde afzuigkap, koelkast, vriezer, combi oven, vaatwasser op goede hoogte, inductie kookplaat, veel kast en werkruimte. Het houtenaanrechtblad sluit naadloos aan bij de sfeer van het huis. De visgraat PVC vloer die beneden weer in het woongedeelte weer terugkomt tot de brick wall die de twee etages naadloos met elkaar verbind. Het woonkeuken heeft een prachtige vide. Middels een hardhouten trap dalen wij af naar de woonetage.

Op een ingenieuze wijze is door middel van een room divider, fungerend als draagsysteem voor de tv, de inkijk van buiten volkomen verdwenen. Daarnaast zorgt het voor het knusse en sfeervolle gevoel van een woonkamer. De ruimte is goed benut en door de gunstige zonligging kunt u ook hier genieten van de zon. De veranda is ruim en gelegen aan vaarwater.

Bijzonderheden:
– Dit appartement is recent van top tot teen verbouwd en wij vertellen u graag meer tijdens een bezichtiging.
– Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 233,-
– Scan de QR code in de brochure voor de 3D tour
– Meubilair is ter overname

Verkoper verteld!