Perfect afgewerkt en verbouwd jaren-30 huis te koop.

Von Bonninghausenlaan 5.
Dit prachtige jaren-30 huis heeft de laatste jaren een complete metamorfose ondergaan met behoud van alle originele details, zoals onder andere de glas-in-lood ramen welke nu tussen dubbel glas zitten, de paneeldeuren en de prachtige en suite deuren.

Via de ruime zonnige voortuin, die deze zomer opnieuw is aangelegd, komt u binnen in de woning. Direct valt het strakke schilderwerk op, de gestuukte muren, de ruime hal en de prachtige massieve eikenvloer (visgraat met band).
De woonkamer is door de en suite deuren opgedeeld in een zitgedeelte met gashaard en een ruime eetkamer welke aansluit op de luxe open keuken voorzien van Miele apparatuur en vloerverwarming. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de fraai aangelegde tuin op het zuiden en is tevens via de keuken direct toegankelijk.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers gelegen, waarvan 2 zeer riant. De hele verdieping is voorzien van luxe lamelparket. In de fraai ontworpen badkamer met aparte regendouche, bad, wastafel en wc heeft u vloerverwarming in de gehele badkamer.

De originele trap naar de zolderverdieping is door de huidige eigenaren verplaatst. De nieuwe vurenhouten trap met Stairz trapbekleding leidt u naar de eveneens zeer ruime en lichte zolderetage met hetzelfde luxe lamelparket als op de eerste verdieping. Deze etage is voorzien van 2 dakkapellen (en 1 Velux raam) waardoor de forse kamer met vide (opslag en extra slaapruimte voor kinderen) makkelijk kan worden omgezet naar eventueel 2 slaapkamers.
Op de voorzolder vindt u een aparte wasruimte met wasmachine en de droger.

Bijzonderheden:
-Alle originele details zijn behouden, inclusief paneeldeuren, en suite deuren en glas in lood.
-Gehele woning is volledig geïsoleerd (dak en vloeren).
-Gehele woning is strak gestuukt.
-Alle plafonds zijn brandwerend gemaakt.
-Schilderwerk binnen- en buiten in 2019.
-Achterpui compleet vernieuwd met behoud van originele glas in lood.
-Sloten zijn vervangen in gehele huis in 2019.
-Miele apparatuur in de keuken.
-Beton in achtertuin 2019.
-Luxe zonnescherm met afstandsbediening over volledige breedte.
-Voortuin volledig opnieuw aangelegd en bestraat in 2019.
-Nieuwe riolering in 2019.
-Vloerverwarming in keuken en badkamer.

Verkoper verteld!