Vliet Zuidzijde 15

Klussers op zoek naar een uitdaging en investeerders van leuke panden opgelet! In het centrum van Rijnsburg staat een interessant pand te koop, namelijk Vlietzuidzijde 15 en 15a. Dit is een gesplitste woning, perfect om bijvoorbeeld gedeeltelijk te verhuren. Het pand kan wat modernisering en kluswerk gebruiken, maar omvat ontzettend veel mogelijkheden op een geweldige locatie. Binnen een minuut sta je midden in het dorpscentrum van Rijnsburg, maar met vijf minuten rijden zit je op de snelweg A44. Ook kun je de fiets pakken en met een kwartiertje zit je lekker met je voeten in het zand bij een strandtent in Katwijk. Kortom, een geweldige locatie en een pand vol mogelijkheden!

De indeling van nummer 15 is als volgt. De voordeur van nummer 15 bevindt zich aan de voorkant (ofwel straatzijde) van het pand. Bij binnenkomst in de hal is er direct aan de linkerzijde de meterkast en een trapopgang naar de eerste etage aan de rechterkant. Er is een ruime trapkast aanwezig, een separaat toilet en nog een extra inbouwkast. De woonkamer is vrij ruim en bevat een grootse, sfeervolle openhaard in het midden van de ruimte. Bij alle ramenpartijen zijn er glad-in-lood details toegevoegd, wat bijdraagt aan het karakter van dit pand. Aan de achterzijde van de woonkamer kun je de keuken vinden, welke aan vervanging toe is. Aan de linkerzijde van de keuken kun je via de deur naar buiten.

Op de eerste verdieping is er een overloop, vier slaapkamers, een badkamer en een inbouwkast. Drie van de vier slaapkamers bevatten ook een vaste kast. De overige slaapkamer is tevens de grootste en bevat een wastafel. De slaapkamer aan de linker achterzijde heeft toegang tot het balkon. De badkamer beschikt over een doucheruimte en een toilet.

De zolderkamer is te bereiken middels een vlizotrap en is ondanks het schuine dak ontzettend ruim en licht. De 31m² grote zolder is niet meegenomen in de meting voor het woonoppervlak. Middels een vaste trap leent deze verdieping zich ideaal om hier extra (slaap)kamers te creëren.

Vliet Zuidzijde 15A

De indeling van nummer 15A is als volgt. Je bereikt de entree van de woning aan de zijkant van het pand, voorbij nummer 15. In de hal is er een separaat toilet aanwezig. Aan de rechterzijde is de woonkamer met een sfeervolle openhaard. Deze ruimte bevat ook nog twee inbouwkasten. Aan de voorzijde van de woonkamer is de trapopgang naar de eerste etage. Middels de tweede ingang kun je de schuur op de begane grond bereiken met toegang tot de badkamer en de keuken.

Aan de andere zijde van de hal bevindt zich de keuken. Vanuit de keuken komt u in de naast gelegen badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en spoelbak. Achter de keuken zit een ruime bergruimte welke tevens is van buiten is te bereiken. Hier bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en de opstelling cv-ketel.

Op de eerste verdieping is er een ruime overloop met twee vaste kasten en drie slaapkamers. Een van de vier slaapkamers heeft twee ruime inbouwkasten en een bergruimte welke nu in gebruik is als inloopkast.

Bijzonderheden:
– Midden in het centrum van Rijnsburg
– Gesplitste woning met ontzettend veel ruimte
– Perfect om te verhuren of in te investeren
– Kadastraal kan het perceel worden opgesplitst op kosten van verkoper
– De woning op 15A wordt thans verhuurd opgeleverd

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!