***ver-NIEUWBOUW***

Uniek gesitueerde appartementen welke volledig naar de huidige maatstaven zijn getransformeerd naar een hele fijne benedenwoningen van respectievelijke ca. 92,5 en 95,5 m2 groot en een tuin van respectievelijk 62,5 en 47 vierkante meter. Gelijkvloers, ruime woon- eetkamer, tuin en dat midden in het dorp, aan De Vliet. Mooier kan het niet!

Afgelopen periode is het voormalig kantoor(bank)gebouw omgebouwd naar twee hoogwaardige begane grond appartementen . De voormalige woningen zijn uitgebouwd aan de Willem de Klinkbrug, beschikken over een vloerverwarming, moderne cv-installatie en volledig nieuw leidingwerk en elektra. Het appartement kunt u naar eigen wens volkomen zelf inrichten.

De appartementen zijn prachtig gelegen langs de Vliet in het gezellige centrum van Rijnsburg. Op zeer korte loopafstand vindt u diverse winkels en supermarkten. Zowel het bruisende centrum van Leiden als de mooie duinen en het strand bij Katwijk aan Zee liggen op slechts 10 minuten fietsafstand. Rijnsburg ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen richting Amsterdam en Den Haag.

Indeling:
Entree, hal met toegang tot de twee ruime en lichte slaapkamers. Kenmerkend zijn de raampartijen van boven naar beneden. De hoofdslaapkamer beschikt over een royale badkamer en suite. Centraal is een separaat toilet. De riante woonkamer beschikt over een open woonkeuken, gesitueerd in de voormalige kluis, met daarachter de bijkeuken alwaar u de aansluiting van de wasmachine is gerealiseerd. Middels openslaande deuren toegang tot de vrij en verrassend zonnig gelegen achtertuin. Vanuit de achtertuin loopt u binnen 20 seconden naar de Albert Heijn.

Bijzonderheden:
– Vrij parkeren aan de voor- en achterzijde
– Projectnotaris Teekens en Karstens te Leiden
– Beide appartementen worden Casco opgeleverd
– Het is mogelijk meerwerk te laten uitvoeren. Dit overzicht nemen wij graag voor u mee tijdens een bezichtiging.

Verkoper verteld!