Wanneer u deze tussenwoning in de Vincent van Goghstraat in stapt, zal het u verbazen hoe ruim deze woning is! En daar houdt het niet op. De tuin is namelijk heel diep en ook krijgt u er nog een ruime garage bij. De woning beschikt over twee grote dakkapellen op de bovenste verdieping, waarvan een de gehele achtergevel beslaat. Beneden is de ruime woonkamer voorzien van openslaande deuren en veel grote ramen.

De straat is op 10 minuten fietsafstand van het centrum en op 5 minuten lopen van het winkelcentrum in de Poelpolder. Daarnaast vindt u op 5 minuten rijden het Keukenhofbos, waar u heerlijk de natuur in kunt! De buurt kent veel (basis)scholen binnen een straal van 3 a 4 kilometer en ligt dichtbij verschillende uitvalswegen.

Indeling:
Wanneer u de woning instapt komt u in de hal, waar u rechts de meterkast en links het toilet vindt. Als u rechts door de deur de woonkamer in gaat, loopt u tegen een mooie, ruime keuken aan met kookeiland, 5-pits gasfornuis en een oven. Als u doorloopt strekt de keuken zich uit in een ruime woonkamer, waarvandaan u de heerlijke tuin in kunt gaan door de openslaande deuren.

Wanneer u vanuit de hal de trap op naar boven gaat, vindt u aan uw rechterhand twee ruime slaapkamers. Ook is er een zeer ruime badkamer, voorzien van twee wastafels, een groot bad en een afgescheiden douche. Links van de trap is de 3e slaapkamer te vinden.

Op de tweede verdieping loopt u tegen een ruime voor de wasmachine en droger aan. Rechts kunt u de deur door, naar een grote ruimte die als slaapkamer wordt gebruikt. De ruimte is voorzien van twee grote dakkapellen en verschillende bergruimtes achter de schotten en aan de rechterkant. Natuurlijk is het ook mogelijk om hier twee slaapkamers te realiseren als u 5 slaapkamers wenst.

Achterin de tuin vindt u een ruime garage.

Kunt u niet wachten om deze mooie woning te bekijken? Maak dan snel een afspraak!

Bijzonderheden:
• Ruime woning
• Twee dakkapellen waarvan een over de hele breedte van de achterzijde
• Zeer grote tuin
• Openslaande deuren
• Vloerverwarming op de benedenverdieping
• De woning is 2,5 meter uitgebouwd
• Rondom dubbelglas en kunststof kozijnen
• De keuken bezit een vaatwasser en frontjes van maar een jaar oud
• Ruime badkamer

Verkoper verteld!