Wow dit is groot! Dat wordt de eerste gedachten als u de woonkamer van deze zo goed als nieuwe woning binnen komt zetten. De ideale woning voor iemand die ruimte zoekt, een moderne afwerking, een afwerking van kwaliteit, luxe keuken en badkamer, buitenruimte en ontzorgd wonen. De woning is volledig voorzien van vloerverwarming. Laat u verrassen door deze bijzonder ruime woning in De Bloem. Maak verder ook gebruik van gemakken van de Wellness (ca. 17,- per maand) met een sportschool, zwembad en sauna.

Indeling:
Voortuin, entree, riante hal, meterkast met glasvezelaansluiting, ruim toilet met inbouwreservoir, toegang tot de zeer royale woonkamer van ca. 76m2 welke is afgewerkt met een prachtige plavuizenvloer voorzien van vloerverwarming. Een luxe en moderne open woonkeuken in T-opstelling met kookeiland en voorzien van Siemens inbouwapparatuur waaronder een koel/vriescombinatie, vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, combi oven en veel kast- en werkruimte. Middels openslaande deuren heeft u toegang tot de beschutte achtertuin met de ochtendzon. Centraal de open trap naar de 1e verdieping;

1e verdieping:
Ruime overloop, toegang tot de twee achterslaapkamers met grote raampartijen, centrale bergruimte alwaar opstelling cv-ketel en wtw-unit. Centrale royale badkamer met hoekbad, 2e toilet, wastafel in meubel en ruime inloopdouche met glazen douchewand. Master bedroom aan de achterzijde van de woning met balkon. Deze verdieping is afgewerkt met een nette laminaat vloer voorzien van vloerverwarming.

Door de gunstige eigenschappen, ruimte, slaapkamers, woonkamer, tuin, wordt dit appartement ook als woonhuis te koop aangeboden.

Bijzonderheden:
– oplevering in overleg

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!