Bent u op zoek naar een royaal, ruim appartement in Lisse met een prachtig uitzicht over het water? Zoek dan niet verder!

Dit mooie appartement ligt dichtbij het centrum, op loopafstand van de winkels en restaurants. In dit appartement geniet u van vrij uitzicht over water aan de ene kant, met uitzicht over een rustig hofje aan de andere kant. U zit binnen een mum van tijd op de uitvalswegen richting de A4. Het appartement ligt aan de rand van de Bollenvelden en op loopafstand van de Keukenhof! Bent u meer een strandliefhebber? Ook hier bent u binnen 15 minuten!

Het appartement ligt op de begane grond van het complex “Acardia” waardoor deze goed toegankelijk is. Als u in het appartement de ruime hal door loopt, de ruime woonkamer in gaat dan treft u daar ook het terras aan. Het appartement beschikt over meerdere openslaande deuren en in de woonkamer bevindt zich een grote schuifpui naar het terras, grenzend aan de gemeenschappelijke privé tuin van het appartementencomplex. Het appartement telt 2 slaapkamers, waarvan een met een aansluitende badkamer. In de hal is nog een losse badkamer te vinden. Ook is er een ruime kantoorruimte die eventueel nog dienst kan doen als derde slaapkamer.

Indeling:
Wanneer u de centrale hal doorloopt, vindt u aan uw rechterhand de entree van dit ruime appartement. Recht voor u is een lift die u leidt naar de ondergrondse garage, waar u maar liefst twee plekken bezit! Beide kunt u zelf afsluiten. Wanneer u het appartement in gaat, stapt u in de ruime entreehal. Aan uw rechterhand bevindt zich een kantoor. Wanneer u rechtdoor loopt door de openslaande deuren, stapt u in de royale woonkamer. Rechts van u bevindt zich de terras met de schuifpui. Links van u loopt u door naar de eetkamer en de open keuken. Aansluitend op de eetkamer vindt u een serre met veel licht, welke nu als atelier wordt gebruikt. Natuurlijk kunt u hier ook heerlijk ontbijten of de dag afsluiten. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken met wasmachine en droger. Ook bevindt zich hier een ruime vaste kast. Wanneer u terug de hal in loopt vanuit de woonkamer, bevindt zich rechts van u een badkamer met wastafel en douche. Daarnaast bevindt zich het toilet en loopt u daarna rechtdoor de slaapkamer in. Naast deze slaapkamer vindt u de ouderslaapkamer met aansluitende badkamer. Deze badkamer beschikt over een bad, douche en toilet! Wanneer u terug de hal in loopt, vindt u naast de voordeur nog een ruime berging.

Kenmerken:
• Ruime, royale woonkamer
• Veel licht in de woning
• Dichtbij het centrum en de uitvalswegen
• Aan het water gelegen waar u eventueel uw boot mag leggen
• Twee eigen (afsluitbare) garageboxen
• Twee badkamers
• Twee slaapkamers en een kantoor die dienst kan doen als derde slaapkamer
• Begane grond appartement met terras

Verkoper verteld!