In een rustige woonomgeving gelegen leuke EENGEZINS-HOEKWONING met voor- en een vrije achtertuin met terras (Oost/Zuid), berging en een achteromgang.

Indeling:

Begane grond:

Hal, meterkast, toilet met wasbakje; toegangsdeur naar de gezellige woon- eetkamer en een open-haard;

-lekker licht door het extra zijraam en vanuit de woonkamer een gezellige doorkijk de straat in.

Open keuken met nette (eenvoudige) inrichting; aangebouwde bijkeuken met wma; doorloop naar werk- of hobbykamer;
daarachter bevind zich nog een stenen berging.

-vanuit de bijkeuken deur naar buiten; flink terras van zo’n 43 m² en een poortdeur naar opzij; aan de zijkant bevind zich een speelveldje.

1e verdieping:
Overloop, voor- zij- en achterkamer; vaste kastenwand;

-nette (eenvoudige) badkamer met ligbad, douche en wastafel.

2e verdieping:
Overloop met wasbakje en dakraam; cv-wandketel (Remeha); 4e slaapkamer met dakkapel; achter de schuine kanten is veel nuttige opslagruimte te vinden.

Bijzonderheden:
-grotendeels HR++ glas en vernieuwde kozijnen
-cv-gas HR-combiketel
-spouwmuurisolatie
-kluswoning; komt uit langere bewoning
-bijkeuken en werkkamer met vergunning (’78/’85) aangebouwd
-bouwkundig schouwrapport ter inzage
-perceelopp. 197 m² inclusief de poort/achterom (recht van overpad)

Kortom een leuke woning op een prima plekje waar met enig kluswerk best veel van te maken valt!

Overige info:
Warmond is een dorp en een voormalige gemeente in Zuid-Holland, gelegen in het Rijnland, vlak ten noorden van Leiden, tussen Oegstgeest en Sassenheim. Per 1 januari 2006 is de gemeente met Sassenheim en Voorhout opgegaan in de gemeente Teylingen. Het dorp Warmond ligt aan de Kagerplassen, die ook voor het grootste deel in het voormalig-Warmondse deel van de gemeente Teylingen liggen. Het dorp is bekend als een welvarende locatie.
Het dorp Warmond ligt op een oude strandwal, parallel aan de Leede, een water dat de Kagerplassen via enkele kanalen met de Oude Rijn verbindt. Evenwijdig aan de Leede lopen de Herenweg en de smalle Dorpsstraat. Deze beide straten worden met elkaar en met het water verbonden met een reeks smalle steegjes, die dammen worden genoemd.

Ten noorden van het dorp bevindt zich het ‘Huys te Warmont’, een in zijn huidige vorm achttiende-eeuws kasteel. Van de oude dorpskerk resten de toren en een ruïne die als kerkhof wordt gebruikt. De kerk werd in 1573 door Leidenaren verwoest, omdat zij bescherming bood aan Spanjaarden. Andere bezienswaardigheden in Warmond zijn het Warmonderhek, waar eertijds tol werd geheven en het huis waar de schilder Jan Steen enige jaren woonde.
Het polderland aan de oostkant (Oud Ade) van de Kagerplassen is vanuit het dorp Warmond alleen over het water of via het grondgebied van buurgemeenten te bereiken.

Verkoper verteld!