Wij hebben een prachtige eengezinswoning te koop staan aan het begin van Noordwijk. Het betreft een heerlijk ruim opgezette nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers een geweldige ruime badkamer, een heerlijke keuken en een ruime zolder met veel bergruimte. De woning is opgeleverd in 2015 en daaraan merken we ook dat het huis naar hedendaagse maatstaven geïsoleerd is. Verder beschikt de woning over 2 privé parkeerplekken achter de woning.

Erg fijn aan deze woning is de luxe keuken met inbouw apparatuur van AEG en de eveneens luxe badkamer. De keuken is aan het begin van de woonkamer geplaatst en beschikt o.a. over een grote Amerikaanse koelkast, 2 ovens aan beide kanten van de koelkast en een kookeiland met 4-pits inductie kookplaat, een vaatwasser en een diepe spoelbak met Quooker kraan. Dus een kopje thee is snel gezet!

De badkamer heeft 2 aparte wastafels, een toilet, een inloop-douche en een aparte badkuip. Dankzij de 3 ramen en het feit dat de badkamer over de volledige breedte van de woning is het er lekker licht en geeft het een luxueus gevoel.

Indeling:

Begane grond + tuin:
Bij binnenkomst in de hal hebben we de meterkast aan de rechterhand met daarachter het toilet met fonteintje. Direct daarna komen we aan in de woonkamer met links de keuken. Vooraan de woning is een halfopen ruimte met plek voor een gezellige eethoek. Wat ook direct opvalt is hoe diep de woonkamer is dankzij de uitbouw aan de achterzijde. Hierdoor is er meer dan genoeg ruimte voor een gezellige woonkamer met directe connectie tot de keuken. De begane grond beschikt over vloerverwarming en een prachtige houten vloer. Via de dubbel openslaande deuren komen we in de knusse achtertuin op het zuid-westen met achterom en een stenen schuur aan het einde. Hierachter liggen de 2 parkeerplekken. De trapopgang naar de eerste etage bevindt zich eveneens in de woonkamer.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping vinden we 2 slaapkamers en de badkamer. Via de overloop komen we aan de voorzijde van de woning terecht in de heerlijke badkamer met vloerverwarming en fijne indeling. De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De linker slaapkamer is ruim 7 meter diep en er is een kleinere slaapkamer aan de rechterzijde.

Tweede verdieping + zolder:
De overloop biedt toegang tot een slaapkamer aan de voorzijde, een slaapkamer aan de achterzijde, de technische ruimte met wasmachine aansluiting en de vliso-trap naar de grote zolder. Beide slaapkamers hebben een dakkapellen zijn over de volledige breedte van de woning, oftewel lekker ruime kamers met een speelse indeling. Op de zolder vinden we de CV en een zee aan bergruimte.

Ligging:
Aan het begin van Noordwijk dus lekker snel op de N206 maar ook in no time in Noordwijk aan Zee en het strand. Noordwijk heeft een leuk winkelcentrum, mooie terrassen
en natuurlijk het heerlijke strand met haar duinen. Noordwijk ligt dichtbij Leiden en Den-Haag en op korte afstand van Schiphol-Airport.

Kenmerken
• Opgeleverd in 2015, dus echt nieuw
• 4 slaapkamers
• Prachtige keuken
• Luxe badkamer
• 2 privé parkeerplaatsen

Verkoper verteld!