Deze fijne gezinswoning aan de Tulpstraat, nabij het historische, schilderachtige dorpscentrum en het winkelcentrum van Noordwijk-Binnen valt direct op dankzij de brede uitbouw aan de voorzijde van de woning. Binnen vinden we o.a. een grote lichte woonkamer, 4 slaapkamers en een extra luxe badkamer. De achterzijde van de woning is eveneens uitgebouwd en hier vinden we de moderne lichte keuken. Boven vinden we verder maarliefst 2 dakkapellen. Er is dus al een hoop gedaan aan deze woning! Voor de rest maakt de zonnige tuin op het zuidoosten het plaatje helemaal af. Bent u al enthousiast? Bel dan snel voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging.

De massief houten vloer (grenen) geeft de woonkamer een heerlijke knusse uitstraling, en dat in combinatie met de gesloten haard zorgt dat u zich snel thuis zult voelen. Ook leuk zijn de details zoals de raampjes richting de hal en de bijpassende deur met gekleurd glas. In de zomer kan de brede schuifpui lekker helemaal open en daar vinden we direct een heerlijke zitplek in de zon. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien, net als de badkamer die erop gericht is u zich heerlijk te laten ontspannen. Echt een buitenkansje van een woning als u het ons vraagt!

Begane grond
Vanaf de straat betreden we de woning via een klein voortuintje. De voorzijde van de woning is over de gehele breedte uitgebouwd. Eenmaal binnen vinden we de hal met daarin een garderobekast, het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De lichte woonkamer heeft aan de voorzijde een brede raampartij en aan de achterzijde een schuifpui richting de tuin. Verder vinden we in de woonkamer een mooie ingebouwde haard (allesbrander) en een diepe kelderkast onder de trapopgang. De keuken is verplaatst naar de aanbouw aan de achterzijde van de woning. Ook hier zijn lekker veel ramen waardoor ook deze ruimte van heerlijk natuurlijk lichtinval geniet. Deze moderne lichte keuken is voorzien van allerlei inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, koel vriescombinatie, combi-oven en een 4-pits gasfornuis met afzuig. De tuin is ook via de keuken te betreden.

Eerste verdieping
De indeling op deze verdieping is enigszins aangepast. De badkamer is verbreed en loopt nu over de gehele voorzijde van de woning. In deze ruime badkamer met vloerverwarming vinden we een groot hoekbad, aparte douche, 2e toilet, wastafelmeubel en ook de wasmachine-aansluiting is hier te vinden. De ruimte voor de wasmachine en de droger is mooi weggewerkt in de badkamer. Aan de achterzijde van de woning vinden we de ouderslaapkamer, met toegang tot de badkamer en een 2e slaapkamer.

Zolder
De zolder is voorzien van 2 brede dakkapellen en hierdoor is er genoeg ruimte ontstaan voor 2 slaapkamers. De cv-installatie vinden we op de voorzolder en verder is er nog lekker veel bergruimte achter de knieschotten aan beide zijden van de verdieping.

Tuin
De tuin met achterom is aan de kant van de woning iets verhoogd en hier is een fijne zitplek gerealiseerd. Aan de achterzijde van de tuin vinden we een stenen berging en genoeg ruimte voor eventueel een 2e zitplek.
De tuin ligt op het zuidoosten.
Kenmerken
• Uitbouw aan voor en achterzijde
• Luxueuze grote badkamer met heerlijk hoekbad
• 4 slaapkamers
• Moderne lichte keuken
• Ligging nabij dorpscentrum

Verkoper verteld!