In de gezellige nieuwbouwwijk ‘De Bloem’ staat een prachtige maisonnettewoning te koop, welke vanaf de begane grond toegankelijk is. Deze woning is uitermate geschikt voor jonge gezinnen of ouderen die wat kleiner willen wonen. Doordat deze woning nog een verdieping heeft is deze zeer ruim en bevat zelfs drie slaapkamers. De Bloem is voorzien van vele luxevoorzieningen, zoals een wellness met zwembad waar je gebruik van kunt maken. Tegenover deze wijk is een klein winkelcentrum op loopafstand te bereiken.

De Bloem en Rijnsburg heeft een goed openbaar vervoer verbinding met Katwijk, Noordwijk, Oegstgeest en Leiden. U bent dan ook gemakkelijk aan het strand of in het centrum van Leiden. De uitvalswegen richting Amsterdam en Den Haag bereikt u binnen enkele minuten.

De indeling is als volgt. Doordat deze maisonnette op de begane grond zit, heb je een eigen voortuintje. Bij binnenkomst in de hal is er direct aan de rechterzijde een separaat toilet met fontein en de meterkast. In de woonkamer is de open trap naar de eerste verdieping. De woonkamer zelf is vrij ruim en bevat twee openslaande deuren naar het dakterras. Dit dient in principe als een volwaarde achtertuin, waar je heerlijk kunt genieten van de zon vanwege de westelijke ligging. Er is een open keuken in u-vorm aan de voorzijde. Deze is zeer modern en voorzien van een koffiezetapparaat, combi oven, wijnklimaatkast, afzuigschouw, 7-pits gasfornuis en drie ovens, vaatwasser, koelkast, vriezer en Quooker. Daarnaast is er veel kast- en werkruimte.

De eerste etage bestaat uit een overloop, badkamer, wasruimte en drie slaapkamers waarvan één masterbedroom aan de achterzijde. Deze slaapkamer ligt over de gehele breedte van de woning. In de wasruimte is er uiteraard een wasmachineaansluiting aanwezig en hier is ook de cv-ketel geïnstalleerd. De badkamer is modern, bevat een wastafel met dubbele kraan, toilet en een moderne douchecabine.

Bijzonderheden
– Gelegen in het nieuwbouwcomplex ‘De Bloem’
– Exclusieve toegang tot Wellnesscentrum (€ 20,- per maand per huishouden)
– Eigen voortuin en dakterras
– Servicekosten ca. 104,- per maand
– Vrij parkeren in de directe omgeving

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!