Altijd al in een heerlijke woning om de hoek van het strand willen wonen? En heeft u zin om een huis helemaal naar eigen wensen op te knappen? Dan kunt u uw eigen creativiteit helemaal loslaten op deze heerlijke tussenwoning met nog vele authentieke details!

De woning staat in een lieve straat op steenworp afstand van het strand en midden in het centrum. Deze woning is verrassend ruim en voorzien van zomerhuis, tuin en ruime vliering en kelder.

Indeling:

U betreedt de woning via de hal met meterkast, trapopgang en toegang tot woonkamer, keuken en kelder. In de woonkamer bevindt zich een gashaard, vaste kast en een raam tussen de hal en woonkamer voor extra licht. De keuken is op dit moment nog een aparte ruimte maar kan makkelijk bij de woonkamer getrokken worden. De keuken geeft toegang tot de tuin en is voorzien van wasmachine aansluiting.

De tuin kunt u van zowel binnen als buiten om bereiken, waardoor bij verhuur van het zomerhuis, huurders gebruik kunnen maken van hun eigen entree.

Het zomerhuis is v.v. stroom en wateraansluiting, kan een goede opknap beurt gebruiken, maar dan kunt u er een paleisje van maken.

1e Etage: de ruime overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer, luik naar de vliering en een extra gangkast.

De tuin is aangelegd met een betegeld terras en toegang tot de poort. De tuin is afgezet met stenen muur waardoor u kunt genieten van veel privacy.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neemt u dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Zomerhuis;
V.v. keukenblok.

Verkoper verteld!