Bieden vanaf € 250.000,-

Sfeervolle jaren dertig woning welke u naar eigen wens kunt moderniseren, op korte afstand van het centrum van Leiden. De woning beschikt over 4 ruime kamers waarvan 3 slaapkamers, is opgebouwd, gunstig gelegen ten opzichte van de zon en tevens zijn er veel parkeermogelijkheden in de straat.

HAAGWEGKWARTIER
Dichtbij het centrum van Leiden, aan de Zuidwest kant, ligt het Haagwegkwartier. Deze wijk dankt haar naam aan de Haagweg, een belangrijke in/uitvalsweg van de stad Leiden. De aangewezen weg voor een goede bereikbaarheid van de wijk met de auto, maar ook het openbaar vervoer is binnen handbereik. Het trein- en busstation zijn er op korte loop- en fietsafstand.
Ook de winkels zijn er volop in het Haagwegkwartier of in de omliggende wijken. In het winkelcentrum Vijf Meiplein kun je zowel voor alle dagelijkse als niet-dagelijkse boodschappen terecht. En er is natuurlijk altijd nog het centrum van Leiden, met tal van winkelvoorzieningen en z’n vele cafe’s, eet- en uitgaansgelegenheden.

Indeling:
Entree, hal, toilet, trapopgang met trapkast in de woonkamer, moderne meterkast, sfeervolle doorzon woonkamer met keuken aan de achterzijde welke is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, aansluiting wasmachine, koelkast, vriezer, vaatwasser, onder- en bovenkasten. Knusse achtertuin met open ligging, schuur voorzien van elektra en een achterom.

1e verdieping:
Overloop, ruime voorslaapkamer met inloopkast (voorheen badkamer), achterslaapkamer met naastgelegen badkamer voorzien van een inloopdouche, 2e toilet en wastafel.

2e verdieping:
Ruime zolder etage (3e slaapkamer) met bergruimte in de knieschotten en toegang tot het balkon.

Bijzonderheden:
– moderne elektrische installatie
– volledig dubbel glas (muv raampoje in het toilet)
– verwarming middels gashaard
– warm water middels geiser

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!