Beleggingsobject!

Op slechts een halve minuut lopen van het strand van Katwijk treft u deze goed verhuurbare zomerwoning aan. De woning wordt in de huidige staat verkocht inclusief meubilair. Deze verzorgde woning is daarmee direct te verhuren. U kunt dan gebruikmaken van een woning met moderne keuken en badkamer, sfeervolle woonkamer en twee ruime slaapkamers. Binnen enkele minuten lopen is alles te bereiken, winkels, supermarkt, het strand, restaurants, barretjes en de duinen. Katwijk ligt verder centraal ten opzichte van de uitvalswegen. De twee slaapkamers maken het ook voor gezinnen een ideaal verblijf!

Indeling
Entree, keuken (luxe gasfornuis, oven, magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser en wasmachine. Badkamer met
douche, toilet en wastafel. 2 slaapkamers bereikbaar met trap naar ondergelegen verdieping.

Eerste verdieping
Let op ! onderverdieping: 2 ruime slaapkamers bereikbaar met trap. Deze kamers zijn keurig afgewerkt met een nette laminaat vloer.

Bijzonderheden:
– zomerwoning
– (Permanente) bewoning is niet toegestaan

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!