Op zoek naar een modern en compleet appartement in Oegstgeest aan de Rijn? Dan is dit comfortabele 3-kamer appartement zeker een bezichtiging waard. Het appartement is in 2012 gebouwd en verkeert dan ook in uitstekende staat van onderhoud. Hier hoeft u niets meer aan te doen! Naast een heerlijk, balkon op het westen beschikt dit appartement over een lichte woonkamer, moderne keuken en sanitair, 2 slaapkamers, een berging en meer dan voldoende parkeergelegenheid in de omgeving door het achtergelegen parkeerterrein.

Begane grond: Gesloten entree met bellentableau, vanuit hier het trappenhuis met lift en toegang tot de berging.

Appartement: Hal van waaruit u alle kamers kunt bereiken. Aan de voorzijde de twee goed formaatslaapkamers, de ouderslaapkamer en tweede slaapkamer met inbouwkast. De moderne badkamer is voorzien van een grote inloopdouche, wastafel in meubel en design radiator. De badkamer is afgewerkt met een zwarte tegelvloer en wit betegelde wanden. Er is een aparte toiletruimte in dezelfde stijl als de badkamer, deze is voorzien van een toilet en fonteintje.

De woonkamer heeft een heerlijke zonnige ligging op het westen waardoor u vrijwel de gehele middag kunt u genieten van het zonnetje en op de warme dagen op het royale balkon. In de woonkamer bevindt zich ook de open keuken welke is voorzien van allerhande inbouwapparatuur waaronder: 5- pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, koel-/vriescombinatie en meer dan voldoende kastruimte.

De installatieruimte bevind zich in de hal hier bevindt zich de opstelling cv ketel (Intergas) en tevens is er een aparte wasruimte met hier de aansluiting voor de wasapparatuur en nog genoeg ruimte over om als bergruimte te gebruiken.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!