Royale gezinswoning uit ca. 1910 in Hillegom aan de statige Sixlaan. De woning ligt op ca. 146 m2 eigen grond en heeft een ruime voortuin, fijne achtertuin, groot dakterras en een grote zolderverdieping met dakkapel. En dat allemaal in het centrum van Hillegom nabij het winkelcentrum, tennispark, voetbalvereniging en het treinstation. Zowel de scholen als openbaar vervoer zijn om de hoek en daarnaast is er zelfs een indoor skibaan in de buurt. Kortom een fijne woning die zeker een bezichtiging waard is.

In de woning is de vloer vernieuwd en de daken van de woning en de aanbouw zijn volledig vernieuwd en geïsoleerd. Ook is de bedrading aangepakt en is er een grote stoppenkast geplaatst. De badkamer is geheel vernieuwd en v.v. een heerlijke stortdouche, wasbak met dubbele kranen en een vrijdragend toilet. De woning beschikt ook over een verrassend ruime keuken en hier vinden we o.a. een prachtig 5-pits SMEG-inductie fornuis met extra brede oven. Dankzij de beschutting aan de voorzijde en de bamboe wand in de tuin is er een heerlijk gevoel van privacy.

Indeling
Begane grond
Beschutte voortuin, entree woning met MK, trapopgang naar 1e verdieping en toegang tot de woonkamer. Woonkamer over volledige lengte van de woning met bergkast onder de trapopgang. Aanbouw achterzijde met keuken, bijkeuken met
wasmachine aansluiting, Cv-installatie, toilet en toegang tot de tuin.

Eerste verdieping
Centrale overloop met toegang tot ouderslaapkamer aan de voorzijde over de gehele breedte van de woning v.v. elektrische rolluiken, slaapkamer en badkamer aan de achterzijde van de woning. Dakterras achterzijde woning op de
uitbouw.

Zolder
Ruime zolder met dakkapel over de gehele breedte van de verdieping.

Tuin
Zitgelegenheid tegen de woning aan, aan de achterzijde een 2e zitgelegenheid en aan het einde een brede ruime berging met achterom.

Kenmerken
• Nette nieuwe badkamer
• Groot dakterras
• Vloeren en daken vernieuwd en geïsoleerd
• Grote keuken in aanbouw
• Nieuwe meterkast
• Afzelia visgraat vloer onder de PVC-vloer op de begane grond

Verkoper verteld!