Heb je altijd al dicht bij de stad willen wonen, maar houd je ook van rust? Zoek niet verder! Dit 3-kamer appartement is precies wat jij zoekt. Het moderne appartementencomplex is perfect voor starters, maar natuurlijk geschikt voor iedereen.

Met een uitzicht op het Cronesteyn Polderpark vanaf je balkon op de 3e etage, heb je de rust van een dorp maar met de stad om de hoek! Binnen enkele minuten loop je naar station Leiden Lammenschans, maar je kunt ook direct naar Leiden Centraal door tien minuutjes te fietsen. Deze haal je dan natuurlijk uit de gemeenschappelijke fietsenberging of je eigen privé berging.

De gezamenlijke entree is ruim en licht. Je vindt hier de brievenbus, deurbel, trappenhuis en lift. Bij binnenkomst van het appartement tref je direct een apart toilet en een moderne badkamer inclusief wastafelmeubel en inloopdouche. Het appartement heeft een ruime slaapkamer en nog een extra kamer. In de ruime woonkamer kun je makkelijk een grote bank kwijt en ook nog een ruime eettafel. Grenzend aan de woonkamer heb je een open, hoogglans witte keuken met een inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvak, afzuigkap, onder- en bovenkasten alsmede veel werkruimte. Lekker koken voor meerdere gasten is hier zeker geen probleem!

Het appartementencomplex is pas vijf jaar oud en voorzien van een duurzame collectieve energievoorziening waaronder een warmtepomp en zonnecollectoren. In het gehele complex is geen gas aanwezig, wat ontzettend scheelt in de maandelijkse lasten. Binnen geniet je lichte woning met onder andere een nette pvc-vloer. Mede door de goede isolatie zullen de stookkosten vrij laag blijven. Tot slot kun je je auto parkeren op je privé parkeerplaats.

Let op, de oplevering is per april 2021.

Bijzonderheden:

– Woonoppervlakte: 68 m2
– Bouwjaar: 2015
– Pvc vloer
– Centrale warmtevoorziening en zonnecollectoren
– Volledig geisoleerd
– Privé parkeerplaats en berging
– Maandelijkse VvE bijdrage á €102
– Oplevering april 2021

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!