In het Sigmaplantsoen in Leiden komt er een prachtig 2-kamer appartement vrij op de vierde verdieping. Deze woning is modern, perfect voor starters en kijkt uit op het vaarwater en polderpark Cronesteyn. Uitvalswegen zoals de A4, N206 en N11 zijn ontzettend dichtbij, evenals station Leiden Lammenschans.

Het appartementencomplex is pas vijf jaar oud en voorzien van een duurzame collectieve energievoorziening, waaronder een warmtepomp en zonnecollectoren. Het complex is gasloos gebouwd dit scheelt in de maandelijkse lasten.

Bij binnenkomst van het complex tref je de gezamenlijke entree met brievenbussen en bellentableau. Dit appartement is gelegen op de vierde verdieping, welke je gemakkelijk bereikt met de lift of via het trappenhuis. Alle ruimtes in het appartement grenzen aan de hal. Bij binnenkomst heb je direct rechts de nette badkamer, welke voorzien is van een inloopdouche en wastafel. Aan de linkerkant van de entree is de ruime slaapkamer. Vervolgens is er nog een technische ruimte/ berging aanwezig, waar onder andere een wasmachineaansluiting te vinden is. Hierachter is nog een keurig afgewerkt separaat toilet.

De woonkamer is netjes afgewerkt met renovlies behang en een grijze vloer. In de woonkamer vind je tevens de open, moderne witte keuken met alle benodigdheden, zoals een oven, keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast. Recht tegenover de keuken is er nog een heerlijk zonnig balkon met een schitterend uitzicht op het polderpark en het Rijn-Schiekanaal.

Bijzonderheden:

– Privé berging
– Eigen parkeerplek
– Eigen balkon
– Maandelijkse bijdrage VvE € 86,60

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!