Starters en doorstromers opgelet!

Gelegen in de leukste wijk van Rijnsburg treft u deze bijzonder net afgewerkte en uitgebouwde eengezinswoning aan. Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en gevelbekleding, moderne keuken, badkamer en sanitair. Een woning die zonder enige moeite is te betrekken! In de directe omgeving zijn meerdere speeltuinen en speelplaatsen te vinden. De Siegenlaan 87 is gelegen in de rustige en kindvriendelijke woonwijk Plan de Hoek. Vanaf hier bent u snel in het centrum van Rijnsburg. Ook de verbinding naar de uitvalswegen richting Amsterdam en Den haag is uitstekend te noemen. Verder heeft Rijnsburg een goede verbinding naar de binnenstad van Leiden.

In de afgelopen jaren zijn er meerdere zaken aangepakt in de woning:
– 2013: kunststof kozijnen geplaatst op de 1e verdieping aan de voorzijde alsmede de gevelbekleding
– 2016: zolder vernieuwd
– 2016: dubbelglas begane grond achterzijde vernieuwd
– 2017: achtertuin vernieuwd

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast, modern volledig betegeld toilet met inbouwreservoir. Trapopgang naar de 1e verdieping met trapkast in de woonkamer. De sfeervolle woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd. Moderne open keuken aan de voorzijde welke beschikt over een koel/- vriescombinatie, combi oven, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, onder- en bovenkasten. De achtertuin is in 2017 opnieuw aangelegd en heeft nu een moderne en sfeervolle uitstraling en is tevens onderhoudsvriendelijke. In de stenen berging heeft u voldoende ruimte voor fietsen.

1e verdieping:
Overloop, lichte en nette slaapkamer aan de voorzijde met kunststof kozijnen en screens, naastgelegen moderne badkamer met wastafel in meubel, douche in cabine en 2e toilet met inbouwreservoir en kunststof kozijnen met screens. Royale ouderslaapkamer aan de achterzijde over de volledige breedte welke is voorzien van 2 dakvensters.

2e verdieping:
Overloop, wasruimte alwaar opstelling cv-ketel en aansluiting wasmachine en droger. 3e slaapkamer met dakvenster en kunststof dakkapel aan de voorzijde. Door het gebruik van de schuifdeuren wordt optimaal gebruik gemaakt van de ruimte van de kamers. Verder is er extra bergruimte in de knieschotten.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!