Op een rustige locatie in de wijk Zuidwest ligt dit leuke 2-kamerappartement in een kleinschalig complex. Het appartement is gevestigd op de eerste verdieping, tevens hoogste, en is voorzien van een balkon op het zuiden. Aan voor- en achterzijde heb je uitzicht op veel groen. Daarbij is er een gezamenlijke fietsenberging.

De ligging van het appartement is zeer gunstig: makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, op fietsafstand van treinstations en historisch centrum en dichtbij de uitvalswegen A4, N11 en A44. Ook kan er gratis geparkeerd worden bij het appartementencomplex.

De winkels aan de Kennedylaan zijn op loopafstand al geldt dat eigenlijk ook nog voor het Winkelcentrum aan de Luifelbaan (65 winkels). Er zijn (sport)verenigingen en scholen in de nabije omgeving.

Voor ontspanning kan je terecht bij De Korte Vliet en De Vlietlanden waar veel groen en water te vinden zijn.

Indeling appartement: Entree, hal meterkast, berging alwaar aansluiting voor de wasapparatuur. Dan de badkamer met douche, wastafel en toilet. De lichte woonkamer heeft toegang naar de slaapkamer welke is gelegen aan de voorzijde. De slaapkamer is voorzien van een royale vaste kast. De keuken is voorzien van een keukenblok met afzuigkap, geiser, vaste kast en toegang tot het balkon. De keuken is eveneens bereikbaar vanuit de woonkamer. De hal, slaapkamer en woonkamer zijn afgewerkt met een fraai parket.

Bijzonderheden:
– actieve VvE
– servicekosten: €122,- inclusief voorschot stookkosten (blokverwarming)

Verkoper verteld!