*** OP ZOEK NAAR EEN HUIS MET VEEL SFEER EN KARAKTER? Gevonden!
Dit karakteristieke WOONHUIS dateert uit 1939 en heeft oa.:

*** royale woonkamer en-suite, marmeren schouwen, moderne keuken en badkamer, 2 moderne toiletten, maar ook diverse originele details zoals paneeldeuren, glas-in-lood etc.***

Prima centrale ligging ten opzichte van alle winkels (Lange Voort), scholen, uitvalswegen en sportaccommodaties. Rustige straat met eenrichtingsverkeer en 30 km zone; er gaan geen bussen en vrachtverkeer doorheen!

Indeling: via een zonnige voortuin; overdekt entree, vestibule met ingebouwde garderobekasten, gang met trapkast en toilet met wasbakje; tegelvloer (donker-antraciet-grijs), die doorloopt tot in de keuken;

Royale en lichte woon- eetkamer met aan de voorzijde een erkerraam, suite-separatie met schuifdeuren, vaste kasten, 2 schouwen, eetkamer met 2 openslaande tuindeuren aan de tuin met flink terras en stenen berging; door de voldoende diepte pakt u ook de zon nog achterin.

De keuken is modern ingericht (2014) en bevat alle benodigde apparatuur; originele provisiekast nog aanwezig.

1e verdieping:
overloop met 2e toilet; ‘kabinet-kamer’; achterslaapkamer met openslaande deuren naar balkon en een ruime voorkamer; tussen deze kamers ingebouwde kasten (voorheen ook een ‘en-suite’; de 2 schuifdeuren met de glas-in-lood ruitjes zijn bewaard gebleven).

Moderne badkamer (2014) met ligbad/douchegedeelte met een extra regendouche, wastafel in meubel en een handdoek-decor-radiator.

2e verdieping:
overloop, kamer aan voorzijde met 2 raams dakkapel (kunststof), achterkamer met Velux dakraam; tevens is hier de wasruimte gesitueerd en hangt er de cv-wandketel. (combiketel).

Diverse praktische bergruimtes achter de schuine kanten en tevens een flinke gedeeltelijk bevloerde bergvliering in de hoge kap.

ALGEMEEN
– CV-HR-ketel 2008;
– waterontharder
– merendeels dubbel glas;
– div. kunststof ramen en dakisolaties;
– spouwen na-geisoleerd (‘vlokken’)
– woonkamer met eiken parketvloer/visgraatmotief;
NB; de vloer is nagekeken en dient waar nodig hersteld te worden.
– 1e verdieping div. originele ‘Bruynzeel’ parketvloeren;
– perceel ca. 137 m² incl. ged. poort/pad;
via de poort en de achteromgang is het voor de kinderen ook veilig achter spelen,
oa. in de Toorenveltstraat.
– Huis is vorig jaar aan de buitenkant geschilderd.

Verkoper verteld!