In het kleinschalige complex De Banck staat een leuk 2-kamerappartement te koop. Dit appartement is modern afgewerkt en is perfect voor starters of ouderen die graag gelijkvloers willen wonen. Met een geweldige locatie, nabij het complex ‘De Bloem’ met een klein winkelcentrum direct aan de overkant, zijn alle dagelijkse boodschappen binnen handbereik. Daarnaast rijd je binnen enkele minuten op de A44 richting Den Haag of Amsterdam, maar kun je ook op de fiets naar Leiden. Het leuke aan dit appartement is dat het over een eigen tuin op het zuiden beschikt, waardoor je in de zomer heerlijk van de zon kunt genieten.

Je kunt de auto vrij parkeren op het parkeerterrein achter het appartementencomplex. Via de gezamenlijke entree aan de rechterzijde van het complex bereik je de voordeur op de begane grond. De indeling is als volgt. In de hal is er een separaat toilet met fontein en de meterkast. De woonkamer is zeer licht en heeft een moderne, nette afwerking. De open keuken heeft een hoogglans witte uitvoering en bevat een inductiekookplaat, koelkast, afzuigkap, combi-oven en een vaatwasser. Via de woonkamer kun je de zonnige tuin bereiken. Deze is vrij ruim en met wat groen erin kun je hier zeker een fijne plek van maken.

De slaapkamer ligt aan de voorzijde van het appartement en kijkt uit op de zonnige tuin. De badkamer is toegankelijk vanaf de slaapkamer, wat een ontzettend fijne en praktische indeling is. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel in modern meubel. Daarnaast is er naast de douche een wasmachine aansluiting aanwezig en ook nog genoeg ruimte voor een eventuele droger.

Bijzonderheden:
– Comfortabel en modern appartement op een gunstige locatie
– Moderne afwerking
– Zonnige, ruime tuin op het zuiden
– Tegenover winkelcentrum

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!