Rustig wonen in het centrum van Noordwijk-Binnen. In het doodlopende gedeelte van de Scheveningsestraat staat deze woning. Recentelijk is een groot deel van de woning grondig vernieuwd. Groot voordeel: je weet wat je koopt! Nu is het zover om deze woning naar jouw wens af te werken, klaar om er je droomhuis van te maken. Door de tuin op het zuiden is het de ideale plaats om te genieten van de zon. De ligging maakt hem uniek want precies op dit gedeelte staat er, door de haakse woningen, weinig wind in de tuin en heb je veel privacy!

Als je de woning binnenkomt heb je links van je de nieuw gebouwde meterkast waar nu de water- en glasvezel aansluiting zitten en in de toekomst verder uitgebreid kan worden. Naast de meterkast volgt de ingang naar de ruime woonkamer met hoog plafond waardoor een ruimtelijk gevoel ontstaat. Aan het einde van de woonkamer bevind zich de keuken die de hele lengte van de uitbouw bestrijkt. In de keuken bevind zich een perilex krachtstroomaansluiting voor een eventuele inductiekookplaat. Tegenover de ingang van de keuken bevind zich de ingang naar de toiletruimte.

Naast de ingang naar de woonkamer bevind zich de trap naar de 1e etage. Hier bevinden zich 2 slaap/hobbykamers, een badkamer, en een apart toilet. In de badkamer is plek voor een douche, wastafel en wasmachine/droger. De slaapkamer met uitzicht op de tuin bied ruimte aan een tweepersoons bed en eventueel wat opbergruimte. Deze slaapkamer beslaat de hele breedte van de woning. De slaapkamer of hobbykamer aan de straatzijde bied ruimte aan een éénpersoons bed en opbergruimte en ook deze beslaat de hele breedte van de woning.

Verder is er een beperkte zolderruimte.

De tuin op het zuiden bied toegang tot de verrassend ruime schuur. In deze schuur bevind zich een aansluiting op de centrale verwarming waardoor het ook in de koudere dagen hier goed toeven is. Hier bevind zich tevens een wateraansluiting en afvoer voor bijvoorbeeld een wasmachine. Ook is er een perilex krachtstroom aansluiting aanwezig voor een eventuele sauna.

De tuin en schuur zijn ook bereikbaar via een aparte ingang naast de voordeur.

Kortom een fantastische kans van een woning op een ideale locatie met winkels, supermarkt en uiteraard ook het prachtige strand en zee op loopafstand!

Verkoper verteld!