Deze nette gezinswoning met o.a. woonkamer met vloerverwarming, 4 slaapkamers, een riante badkamer met heerlijk hoekbad en diepe uitbouw aan de achterzijde staat aan de Schenkelweg in Zoeterwoude. Er is een heerlijke achtertuin op het zonnige zuiden, een grote berging achter de woning en de woning is op meerdere manieren uitgebouwd. Zo is er een uitbouw aan de achterzijde, is de nok verhoogd waardoor er een volwaardige 2e verdieping is ontstaan en zijn er dakkapellen geplaatst om het vloeroppervlak te optimaliseren. De woning is goed onderhouden en voorzien van dubbel glas.

De ligging van de woning is in Zoeterwoude, om de hoek van Leiden. Het fijne hieraan is dat Leiden makkelijk bereikbaar is maar dat er toch een gevoel heerst van landelijk wonen dankzij de omliggende weilanden en slootjes. Ideaal voor degene die graag snel in Leiden wil zijn, maar toch liever niet direct in de drukte zit. Natuurlijk zijn via de uitvalswegen ook Den Haag, Rotterdam, Schiphol en bijvoorbeeld Gouda makkelijk te bereiken. Klinkt dit nou als iets waar u geïnteresseerd in bent, neem dan gauw contact op voor een bezichtiging. Tot snel!

Indeling
Begane grond
Voortuin op het noorden voorzien van bestrating en met ruimte voor een zithoek. Entree met MK, toilet met fonteintje en toegang tot de keuken en woonkamer met vloerverwarming. Open keuken aan de voorzijde van de woning voorzien van inbouw vaatwasser, combi-oven en 4-pits gasfornuis met afzuigkap. De trapopgang naar de eerste verdieping treffen we in de woonkamer met daaronder een trapkast. Woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning in de aanbouw met toegang tot de tuin via dubbel openslaande deuren. Tussen de keuken en de woonkamer is ruimte voor een grote eettafel.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers, het washok en de badkamer. Ouderslaapkamer aan de voorzijde van de woning over de gehele breedte van de verdieping. Besloten washok met de CV-installatie en de aansluiting voor wassen en drogen. Badkamer aan de achterzijde van de woning met riant hoekbad met douche, wastafel en 2e toilet. Naast de badkamer de 2e slaapkamer welke momenteel dienstdoet als kastenkamer.

Zolder
De zolderverdieping is opgedeeld in 2 gelijke slaapkamers, beide met dakkapel en met bergruimte achter de knieschotten.

Tuin
De zonnige tuin op het zuiden bereiken we via de openslaande deuren vanuit de woonkamer. De tuin is voorzien van bestrating, er is een groot zonnescherm en aan het einde staat de grote berging met brede deuren waardoor er gemakkelijk een scooter of bakfiets in gereden kan worden. De berging heeft nog een vliering met veel extra bergruimte. Via de berging is er toegang tot het achtergelegen (brede) gangpad.

Kenmerken

• 4 slaapkamers
• Riante badkamer met heerlijk hoekbad
• Grote berging met vliering
• Gunstige ligging ten opzichte van Leiden
• Zonnige tuin op het zuiden

Verkoper verteld!