Instapklaar, gerenoveerd en luxueus afgewerkt. Deze woning in Noordwijk-binnen is helemaal af. Deze prachtige tussenwoning staat in de straat Rozenburg en heeft o.a. 2 slaapkamer, een luxe open keuken, een heerlijke badkamer met inloopdouche en ligbad en de ligging van de tuin is op het zonnige zuiden. Aan de voorzijde van de woning is er vrij zicht op een pleintje met speeltoestellen voor (jonge) kinderen. De ligging is in een kindvriendelijke buurt met volop parkeergelegenheden en de winkels zijn 2 minuutjes fietsen. Deze woning is ideaal voor jonge gezinnen die niet veel willen klussen en zo de koffers willen uitpakken. Heeft u de foto’s en de video al bekeken?

De woning is in 2019 geheel gerenoveerd. Op de begane grond is een betonvloer gestort, er is vloerverwarming aangelegd, er is een nieuwe keuken geplaatst met Siemens apparatuur en er is een nieuw toilet. Ook de achterpui en het raamkozijn aan de achterzijde zijn vervangen. Op de verdieping is een slaapkamer opgeofferd voor een prachtige badkamer, de oude badkamer doet nu dienst als washok en vanaf de ouderslaapkamer is een deur naar buiten. Alleen het balkon moet nog geplaatst worden. Verder zijn in het hele huis alle muren en plafonds gestuct, overal dubbel glas, de stoppenkast is vervangen en alle
elektra is vernieuwd. Deze woning is helemaal af. Kom snel langs!

Indeling
Begane grond
Voortuin met vrij zicht op het noorden. Entree met MK, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping met daaronder een diepe kelderkast, garderobe en toegang woonkamer en keuken. Doorzon woonkamer met brede raampartij aan de voorzijde, aan de achterzijde vouwdeuren (3 delen) richting de achtertuin. Woonkamer heeft vloerverwarming en fraaie visgraat pvc-vloer. Open keuken (2019) aan de achterzijde voorzien van Siemens inbouwapparatuur waaronder een koel vriescombinatie, 5-pits inductieplaat met afzuigkap, oven, vaatwasser en een kokend waterkraan (Celsius).

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot de badkamer, het washok en 2 slaapkamers. Ouderslaapkamer aan de achterzijde van de verdieping met een deur naar buiten en elektrische screens. Daarnaast de badkamer (2019) met vloerverwarming, wastafelmeubel, ligbad, inloopdouche en ook elektrische screens. Aan de voorzijde van de verdieping de 2e slaapkamer en het washok met aansluiting voor wasmachine en droger.

Zolder
De zolderverdieping bereiken we via een vaste trap, er is een dakraam (Velux 2019) en hier hangt de CV-installatie.

Tuin
De zonnige tuin op het zuiden met achterom bereiken we vanaf de woonkamer via de nieuwe aluminium achterpui. De tuin is voorzien van bestrating, heeft een elektrisch zonnescherm over de gehele breedte en meerdere groenstroken. Aan de achterzijde staat een stenen berging met een nieuw dak.

Kenmerken
• Instapklaar
• Fraaie moderne keuken
• Nieuwe luxe badkamer
• Vloerverwarming begane grond en badkamer
• Tuin op het zuiden

Verkoper verteld!