Aan de rand van de populaire Burgemeesterswijk, in een groenrijke straat bevindt zich dit sfeervolle begane grond appartement met voortuin, balkon en flinke achtertuin op het zuidwesten. Dit appartement heeft een ruime en zonnige woonkamer. De achtertuin heeft een ideale zonligging en biedt veel privacy.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum en uitvalswegen zoals de N11 en A4. Op loopafstand van de woning is een kleine supermarkt gelegen en op fietsafstand het ‘Roomburgerpark’, sportaccommodaties, recreatiemogelijkheden, het centrum van Leiden en het NS-Station ‘Leiden Lammenschans’. Parkeergelegenheid mogelijk in de straat direct bij de woning.

Indeling:
Gezamenlijk entree, hal, ruime kast met meterkast, toilet met fonteintje, badkamer met douche in cabine, wastafel en wasmachine aansluiting, keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast.
Vanuit de keuken toegang naar de zonnige achtertuin (ZW) welke is voorzien van een stenen berging en achterom.
De woonkamer is voorzien van een moederhaard en aan de voorzijde een balkon. Slaapkamer aan de achterzijde met vaste kasten en eveneens toegang naar de achtertuin.

Verkoper verteld!