In de gewilde jaren 30 wijk de Lage Mors ligt deze fijne eengezinswoning die zowel op de begane grond als op de eerste verdieping is uitgebouwd. Hierdoor is er een totaal aan woonoppervlak ontstaan van 100m2. De woning is heerlijk licht en ruim en heeft naast een royale woonkamer met open keuken nog eens vier slaapkamers op de eerste verdieping. Aan de achterzijde van de woning ligt de achtertuin die gelegen is op het noordoosten, maar door de open ligging toch erg zonnig is. In de achtertuin staat een grote berging met achterom. Vanuit de Lage Mors is het centrum van Leiden en Leiden Centraal binnen enkele minuten te bereiken. In de directe omgeving zijn verschillende buurtwinkels, waaronder een warme bakker, slager en bloemisterij. Aan het einde van de straat ligt het park ‘Kweeklust’ waar kinderen fijn kunnen spelen

indeling:
Entree, hal met meterkast, toegang tot de ruime doorzonkamer met uitbouw aan de achterzijde, grote raampartijen, centrale hardhouten trap naar de 1e verdieping, opbergkast, toegang tot de dichte keuken (uitbouw) met kookeiland voorzien van ene gaskookplaat, oven, afzuigkap, spoelbak, twee x aanrechtblad met kastruimte, separaat toilet met fontein, openslaande deuren naar de achtertuin. De zonnige achtertuin is gelegen op het …. en biedt toegang tot de ruime schuur met achterom. De voorzijde van de woning is voorzien van kunststof met dubbelglas.

1e verdieping:
Royale 1e verdieping met 4 slaapkamers. Overloop met vaste kast alwaar opstelling cv-ketel. Twee ruime achterslaapkamers voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. Centrale badkamer voorzien van 2e toilet, douche in cabine, vaste kast, wastafel met meubel en verdiept ligbad. Voorslaapkamer met naastgelegen ouderslaapkamer. De voorzijde is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

Bijzonderheden:
– dakleer ca. 3 jaar geleden vernieuwd
– oplevering in overleg

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!