Ruim en licht 3-kamermaisonnette met royaal balkon, gelegen in de Hoge Mors. Het appartement is gesitueerd op de 2e en 3e verdieping van een modern appartementencomplex.

Met een winkelcentrum voor de deur, de binnenstad op slechts 10 minuten fietsafstand en diverse uitvalswegen in de directe nabijheid, woont u hier heerlijk centraal.

Entree, hal, 1e ruime slaapkamer aan de galerijzijde, separaat een modern vrijhangend toilet met inbouwreservoir en spots. Centrale badkamer met wastafel in meubel, douche in cabine, aansluiting wasmachine en opstelling cv-ketel. Ruime ouderslaapkamer aan de achterzijde met grote kledingkast.

Trap naar de 3e verdieping:
Lichte woonkamer met een gezellige open indeling, schuifpui naar het zonnige balkon (Zuidwesten), open keuken voorzien van onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur zoals: gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een combioven. De woonkamer heeft een neutrale en lichte indruk en is afgewerkt met een neutrale plavuizenvloer.

Door de extra raampartijen en lichtstraat is dit een heerlijk lichte ruimte.

bijzonderheden:
– servicekosten: ca € 125,- per maand
– erfpachtscanon afgekocht tot 2067
– oplevering in overleg

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!