Compleet gerenoveerd TOP-appartement. Op afwerking en materialen is niet bespaard gebleven en aan alles is gedacht! Van goede verlichting (Phillips Hue), tot ruime op maat gemaakte vensterbanken alsmede modern sanitair en een moderne keuken. Verder heeft het appartement een Heerlijk lichte woon-eetkamer met zonnig balkon (W). Op steenworp afstand bevind zich het winkelcentrum De Lange Voort met tevens de markt op dinsdag. Eigen berging in het souterrain en voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.

Spullen neerzetten en wonen en op 15 minuten fietsen van het centrum van Leiden en binnen 5 minuten bij de bushalte of op de snelweg! Dit zijn enkele kenmerken van deze ideale starterswoning gelegen in het eerste portiek op de 3e verdieping van het appartementencomplex.

Indeling;
Entree met bellentableau, en toegang tot het portiek met brievenbussen. Via het trappenhuis met bordessen heeft u toegang tot het appartement. Berging (5m²) in het souterrain.

3e verdieping:
Entree, ruime hal, garderobe ruimte en meterkast, separaat modern toilet met inbouwreservoir, volledig betegeld
met fraai tegelwerk en een fontein. 1e slaapkamer met naastgelegen keuken voorzien van koel/vriescombinatie, nieuwe vaatwasser, combi oven en afzuigkap en tevens voorzien van veel kastruimte. Separate wasruimte. Toegang tot de fraaie woonkamer met woon- eetkamer, vaste kasten in de woonkamer, veel raampartijen door de gunstige hoekligging, op maat gemaakte vensterbanken, strakke afwerking, fraaie laminaat vloer en toegang tot het balkon. Tevens is vanuit de woonkamer de 2e ruime slaapkamer bereikbaar met dubbele vaste kasten en toegang tot de vernieuwde badkamer met inloopdouche en wastafel in meubel. Het appartement is volledig afgewerkt met een fraaie laminaat vloer.

Bijzonderheden:
– oplevering in overleg
– Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 141,-
– Eigen berging 1,5 x 3,5

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!