in het rustige en kindvriendelijke Haaswijk woont u welliswaar ‘achter het kanaal’ maar toch op loop- en fietsafstand van o.a. kinderopvang, scholen, supermarkten, openbaar vervoer en verschillende speel- en wandelparken.

Deze fijne hoekwoning is wellicht precies het huis wat u zoekt. Door de aangenaam rustige ligging in het allereerste Deelplan I aan een wandelpad, maar met toch het gemak van een ruime achterom, zodat u de auto meteen daar overdekt onder de carpoort kwijt kunt.

Daarnaast is er een zonnige en goed verzorgde achtertuin met voldoende bezonning en voorzien van een berging.

Indeling van de woning als volgt:

Via de voortuin komt u de woning binnen in de hal met meterkast (6 groepen, ‘slimme meters’) nette ‘vrolijke’ toiletruimte met wasbakje en daarnaast de trapopgang met klein bordesje naar de eerste verdieping.

De ruime tuingerichte woonkamer heeft een praktische trapkast; aan de achterzijde bevind zich aan de buitenzijde het zgn. ‘klompenhok’, (tochtportaal) want praktisch gezien kom je het meestal via de achterom hier binnen.

De gehele begane grond is afgewerkt met een plavuizenvloer vzv. comfortabele vloerverwarming (type ‘thermo-briljant’).
De open keuken keuken zit aan de voorzijde en staat in een hoek-opstelling is vierpits gaskookplaat, fornuis-oven, afzuigkap (circulatie), koelkast (Zanussi; 2018) en een 1,5 rvs-spoelbak in een kunststof werkblad (licht-beuken).

1e verdieping:
Via de overloop heeft u toegang tot 1 grote slaapkamer aan de achterzijde (voorheen 2) en de voorkamer.
De badkamer heeft een klepraam voor voldoende ventilatie (ook is er een MV-systeem met ab via een rft-zender) luxe badkamermeubel met ovale wastafel weggewerkt in een marmeren blad, een ligbad met handdouche en een 2e toilet (hangcloset) alsmede witte wandtegels en marmeren vloertegels en een decor-radiator.

2e verdieping:
De tweede verdieping wordt via een vaste trap bereikt; ruime overloop, voldoende bergruimte, 4 pans dakraam, wasmachine aansluiting, cv-wandketel en de MV-box. Dan een flinke slaapkamer met dakkapel voor extra licht en ruimte en extra bergruimte achter een schot aan de voorzijde. Deze verdieping is welliswaar voorzien van wit gemarmerde plavuizen (eenvoudig schoon te houden!), maar daar kan eenvoudig iets overheen gelegd worden.

De zgn. ‘hollandse kap’ (totale hoogte ruim 9.30 mtr.) versterkt hier zeker het ruimtelijke gevoel; er kan gemakkelijk nog een vliering in gemaakt worden, maar daardoor is er zeker ook ruimte voor een extra slaapkamer of zelfs een 2e badkamer indien wenselijk.

Buiten:
De achtertuin is gelegen op het Oost-Zuid-Oosten en is keurig verzorgd met oa. grind- en terras-tegels; een ‘achteromgang’ via een poort opzij van de woning is ‘ozo’ gemakkelijk.

De ‘highlights’ zijn van deze woning zijn oa.:

#hoekhuis (eindwoning) “nummer 1”
#gespouwde bouwmuren
#volledige isolaties zgn. ‘thermokeur’
#vloerverwarming bgg.
#luxe badkamer
#moderne open keuken
#tuin op het zuidoosten
#carport mmv. garage
#Vaillant HR combi ketel 2016
#mooie hoge kapconstructie
#Bouwjaar 1981; komt uit 2e bewoning
#fijn huis op een prima plek

Verkoper verteld!