Op het Remiseplein in Rijnsburg komt een modern 3-kamer appartement vrij welke perfect is voor starters of ouderen die wat kleiner willen wonen. Met een zeer centrale ligging en allerlei winkels en vrij parkeren voor de deur, bent u helemaal voorzien. Daarnaast is het strand van Katwijk op een fietsafstand van ongeveer 15 minuten te bereiken en rijd je binnen enkele minuten op uitvalswegen richting Amsterdam en Den Haag.

Het appartement bevindt zich op de derde verdieping en is zeer zonnig gelegen. Bij binnenkomt heb je aan de rechterzijde direct een berging met wasmachine aansluiting en een net separaat toilet met fontein. De hal is voorzien van een laminaatvloer met geïntegreerde lichtspots aan de zijkanten. Aan de linkerkant van de entree bevindt zich de eerste, kleine slaapkamer. Deze is perfect te gebruiken als babykamer of werkkamer. Naast deze ruimte is de badkamer te vinden. De badkamer is volledig betegeld en bevat een wastafel en inloopdouche met extra grote regendouchekop.

Aan de achterzijde van het appartement is de tweede slaapkamer, welke een stuk ruimer is. De woonkamer in combinatie met de keuken ligt over de volledige lengte van het appartement. Deze heeft aan de achterzijde openslaande deuren naar het balkon met een vrij uitzicht. De keuken bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, namelijk een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koel/vries combinatie.

Een leuke extra: in de woonwijk De Bloem kunt u gebruik maken van de wellness voor ongeveer €19,- per maand. Deze wellness bevat een Turks Stoombad, Finse sauna, sportschool, zwembad en een zonnig terras.

Bijzonderheden:
– Tegenover klein winkelcentrum
– Openbaar parkeren
– Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 135,- per maand
– Warmtepomp ca. € 76,- per maand. (dit is inclusief verbruik)
– ca. € 19,- per maand voor de wellness
– Gasloos appartement

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!