In het hart van de populaire “Prinsessenwijk” gelegen RUIME TUSSENWONING (blok van 4) met voor- en achtertuin (W), flinke schuur en een achteromgang.

De woning komt uit de midden jaren-50, getypeerd als de zgn. ‘Delftse School’ (Arch. Brummel) en heeft een langere bewoningsduur achter de rug.

Indeling: entree, bordes, hal met meterkast, verdiepte trapkast, toilet, heerlijk lichte woonkamer met originele parketvloer (Merbau) en een open haard (Ringlever); tevens aan de achterzijde een toegangsdeur naar de achtertuin.

Dichte keuken (wit-kunststof) met marmeren vloer en cv-wandketel; 2e deur naar de achtertuin.

De tuin is gelegen op de middag-avondzon; er staat een flinke stenen schuur met een pannen zadeldak; daarachter bevindt zich nog extra buitenruimte (plm. 6.00 x 2,75 mtr.).
De uitgang/achterom gaat via rechts opzij.

1e Verdieping:
overloop met 2e toilet; slaapkamer aan de voorzijde, slaapkamer achter met deur naar het balkon, 3e slaapkamer, kleine badkamer met zitbad en wastafel.
Diverse ingebouwde kasten.

2e verdieping:
overloop, 4e slaapkamer met dakkapel en vaste kast, zijkamertje met kapel (als werkkamer of evt. wasruimte of 2e badkamer in te richten);
flinke berging aan de voorkant.

Bijzonderheden;
– cv-gas met combiketel
– div. dubbel glas;
– komt uit langere bewoning, derhalve de gebruikelijke voorbehouden zoals de materialen- asbest- en niet bewoningsclausule

De centrale ligging nabij winkels, scholen, speeltuintje en alle verdere voorzieningen maken dit een ideale plek om onbezorgd te kunnen wonen.

Verkoper verteld!