Met schitterend vrij uitzicht over de oude dorpskern van Noordwijk aan Zee een waanzinnig dubbel appartement. Hier kunt u van alles dubbel genieten. Extra groot privé gelegen dakterras welke altijd in het zonnetje staat. Daarnaast een moderne keuken met werkelijk alle inbouwapparatuur die u zich kan wensen, een woonkamer over de gehele breedte van de 2 appartementen en wel 6 slaapkamers.

Dit appartement is goed geïsoleerd en hoogwaardig afgewerkt. Verder voorzien van centrale verwarming, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, gestuukte wanden/plafonds, luxe keuken/badkamer en modern sanitair.

Strand, duingebied, winkels en diverse sportverenigingen zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Voldoende openbare parkeerplaatsen in directe omgeving. Kortom, een prachtig ruim appartement met een unieke (zon-)ligging, fantastisch uitzicht en zonder noodzakelijke verbouwingen te betrekken.

Begane grond biedt toegang aan 2 zijde voor de entree.
Op de 1e verdieping kunt u zowel de woning betreden in de hal met toilet, toegang tot 2e verdieping, woonkamer en master bedroom met badkamer, inloopkast, serre en toegang tot het dakterras.

Aan de andere kant kunt u toegang krijgen tot de woning in de woonkeuken, welke ook toegang biedt aan een heerlijke woonserre, het dakterras, ruime badkamer, trap naar 2e verdieping en de woonkamer vanaf de andere zijde.
De woonkamer is heerlijk ingericht en is voorzien van een houtkachel.

Op de 1e verdieping kunt u aan beide zijde doormiddel van een losse trap op de vliering komen. Op deze verdieping is nog veel bergruimte beschikbaar.

De 1e verdieping is nu nog verdeeld in 2 delen. Er is gemakkelijk een geheel van te maken doordat er al een doorgang is geweest in een van de slaapkamers.
Heeft u hele andere dromen en wilt u een deel verhuren, is dat ook meer dan mogelijk. De woonkamer is gemakkelijk af te sluiten, de inloopkast is nog voorzien van de oude keuken aansluitingen en met de dubbele opgang is het zo verdeeld.
Voor alle wensen en dromen kunt u in dit appartement terecht.

Berging onder de trappen doormiddel van extra luik kunt u ook nog een wijnkelder aanleggen.

Verkoper verteld!