Spullen neerzetten en wonen!

Gelegen in het centrum van Voorhout treft u dit 3-kamerappartement van ca. 74 m2. Het appartement is in 2019 opgeleverd en van alle gemakken voorzien. Het appartement is volledig voorzien van vloerverwarming, 2 slaapkamers, moderne badkamer en een open moderne keuken.

In het nieuwe project “De Posterijen” geniet u optimaal van al het moois dat Voorhout en omgeving te bieden heeft. De 30 luxe appartementen, 3 maisonnettes en commerciële ruimtes in het stijlvolle gebouw bevinden zich midden in het dorpshart. Met alle dagelijkse boodschappen op loopafstand in de Herenstraat, uw thuisadres. En alle schoonheid van de regio om u heen. Van Noordzeestrand tot bruisend hartje Leiden, vanuit “ De Posterijen” heeft u het allemaal binnen handbereik. Dat maakt wonen & werken in “De Posterijen” zo mooi. Deze eigentijdse en comfortabele woonambiance is uitstekend te combineren met de recreatieve pareltjes van de Duin- & Bollenstreek. Heerlijk toch!

Indeling:
Bellentableau, entree tot het gebouw. Ruime portiek met toegang tot de bergingen, trappenhuis en lift.

1e verdieping:
Entree, een ruime toegang tot de 2 slaapkamers. de centrale moderne badkamer is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche met glazen douchewand, designradiator een wastafel in meubel. Het wastafelmeubel beschikt over een spiegel met verlichting en verwarming. Separaat modern toilet met inbouwreservoir en fontein. Aparte berging met aansluiting voor de wasmachine en opstelling Cv-ketel. Een lichte ruime woonkamer met grote raampartijen, open woonkeuken voorzien van koel-vriescombinatie, combioven, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, onder- en bovenkasten met verlichting. Middels openslaande deuren toegang tot het zonnige balkon op het Zuiden. Het appartement is volledig afgewerkt met een nette PVC vloer met houtlook. De temperatuur van de vloerverarming is per kamer te regelen.

Bijzonderheden:
– Oplevering in overleg
– Opgeleverd in juli 2019
– 4 zonnepanelen (huur ca. € 22.50 per maand)
– Eigen berging op de begane grond
– Niet bewoningsclausule
– Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van

De naam “De Posterijen” is afkomstig van het pand dat voorheen gevestigd was op Herenstraat 114. Deze woning is in 1900 gebouwd door de lokale timmerman en metselaar Jan Zuilhof. Van het begin af aan was de bestemming duidelijk: dit gaat het kantoor van de Posterijen en Telegrafie worden. Het was onder andere hulppostkantoor met één toegang en een gangetje naar de kamer van de ‘brievengaarder’. Op 29 augustus 1900 betrekt brievengaarder Tjakko Dijkhuis het nieuwe pand. Na zijn overlijden neemt zijn vrouw, juffrouw Dijkhuis (Jacoba Dijkhuis-van der Elst), het postkantoor over. Vanaf 1934 is Frans Jozef Geurts postkantoorhouder. Op de dakkapel stond een koperen bekroning met twee bliksemschichten. Een bekend embleem dat aangaf dat hier telegrammen verstuurd konden worden. In 1939 verhuist het postkantoor naar de voormalige burgemeesterswoning naast het raadhuis. Het pand wordt dan sigarenmagazijn. In 2000 is het gerestaureerd tot kantoor van makelaars Jos en Jeroen Geurts (geen familie van…). Deze naamstelling houdt zo op een mooie manier toch een herinnering aan het verleden in stand.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!