Prettig gelegen ruim 2/3-KAMER APPARTEMENT (ca. 76 m²) op de gunstige en vrije 3e verdieping.

Ideaal voor de senior(en), maar ook voor jongere(n) geschikt!

Alvast een korte rondleiding; middels de hoofdentree van het gebouw ‘HAESWIJK’ via een bordestrap of rolstoelvriendelijk looppad bereikbaar.
Voorportaal met belbord/postbussen/intercom en alle deuren vzv. automatisch bedienbare deuropeners.

Via de corridors per etage kunt u bij zowel de Toren, Tussenvleugel als de Zijvleugel van het gebouwencomplex komen.

Nr. 83 is gesitueerd in de ‘West-Zijvleugel’ en via de eigen entree opzij van het gebouw daar komt u bij de entree’s van deze vleugel. (U bent er hier dus ook heel gemakkelijk zo in en uit). Parkeren doet u achter of opzij op eigen terrein.

INDELING;
Vanuit de lift (of het trappenhuis) via de geheel overdekte (verwarmde) galerij/corridor met raampartijen; dit appartement bevind op de 3e verdieping direct aan de binnenhoek en gemakkelijk naast de lift en het trappenhuis.

Meterkast buiten (geen gas); Entree, ruime gang/binnenhal;
deur-toegang met glaskozijn naar de ruime woon- eetkamer met veel lichttoetreding (W);
via een schuifdeur (of vanuit de hal) naar de ruime slaapkamer (19 m²) met tevens de toegangsdeur naar het ruime balkon (W); deze is overdekt en biedt een heerlijk ruim uitzicht richting het Oegstgeester Kanaal.

De keuken zit aan de voorzijde; kunststof keukenblok, rvs-aanrecht met oa. een dubbele spoelbak; koken gebeurd op inductie; afzuigkap, (losse) koel-vrieskast en aansluitpunt voor een vaatwasser. Ingebouwde provisie- bergkast.

Vanuit de kamer en het balkon is er altijd ‘contact-met-buiten’ en het levendige uitzicht met name in de zomer vaart het bootjesverkeer af en aan, wat er voor zorgt dat u zich daardoor nooit echt zult vervelen; er gebeurt hier altijd wat…; trouwens alle winkels zijn vlakbij (Lange Voort, Boerhaaveplein) en er is een bushalte voor de deur.

Badkamer met ruime instapdouche (90 x 120) vzv. klap-deur, wastafel, toilet (duobloc) en een wasmachine/droger (blijft achter). In de slaapkamer is een flinke garderobe-kastenwand (los) geplaatst; deze blijft achter. Ook is er een airco geinstalleerd, voor een heerlijke nachtrust.

De eetkamer zit aan de galerijkant en ligt aan de Oostzijde; div. zonneschermen aan de buitenkant.

Overige bijzonderheden:
– Actieve, professioneel uitbestede VVE
– Bijdrage VVE bedraagt ca. € 280,- per maand; dit is inclusief de exploitatiekosten, (warm)waterverbruik, liftonderhoud, schoonmaakkosten, verzekeringen etc.
– Liften zijn/worden vernieuwd!
– Voorzien van blokverwarmingssysteem; recent zijn de ketels vervangen.
– Bijdrage (voorschot) voor de warmtekosten is apart en het werkelijk ‘netto’ gebruik vind plaats dmv. na-verrekening via calorie- warmtemeters; radiatoren vzv. thermostaten. Bijdrage ca. € 75,- p.mnd.
– 2 Zonneschermen (rood) aan het balkon + raam achterzijde + ook aan de entrée-zijde buiten; deze zonnewering aan de galerij is van de VVE; de ramen hier zullen worden vervangen door speciaal glas met UV filter
– Geheel vzv. nette laminaatvloeren.
– Aparte bergbox beneden op de begane grond voor uw spullen en opslag.
– 2 gemeenschappelijke fietsenstallingen binnen en buiten onder de overdekte poort
– Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Er zijn ook andere/betere indelingsmogelijkheden; zie voorbeeld plattegrond!

Er is een gemeenschappelijke zaal waar de bewoners (en buitenstaanders) via de Stichting Radius, aan allerlei gezellige activiteiten kunnen deelnemen. In het complex zijn ook een kapsalon (donderdag) een een manicure/pedicure aanwezig. Daarnaast is er zelfs een eigen wasserette (…)
Ook kunnen uw gasten blijven overnachten door gebruik te maken van de speciale logeerkamers tegen een gebruiksvergoeding. Tevens is er een huismeester aanwezig op speciale tijden.

Kortom een ideale plek voor bijv. zelfstandige senioren die wat kleiner en comfortabeler willen gaan wonen.

NB; er is hier overigens geen speciale leeftijdsgrens; het complex is dus geschikt voor jong & oud!
(aanvaarding kan snel)

Verkoper verteld!