Een aantrekkelijk gelegen ruim 2-KAMER HOEK-APPARTEMENT (ca. 76 m²) op de gunstige 1e verdieping.

Ideaal voor de senior(en), maar ook voor jongere(n) geschikt!

Alvast een korte rondleiding; hoofdentree via statige bordestrap of rolstoelvriendelijk looppad.

1e niveau betreft via de centrale entree van het gebouw “HAESWIJK” voorportaal met belbord/postbussen en automatisch bedienbare deuropeners.

Via de ruime centrale inkomsthal komt u direkt bij de entree woning om de hoek aan de linkerzijde; u bent er dus heel gemakkelijk zo in en uit.

INDELING;
grote ruime binnenhal met ramen, welke als bijv. als werk- of studeerkamer te gebruiken is.

entree naar de ruime woonkamer met veel lichttoetreding (Z); doorloop met glaskozijn en tussendeur naar de ruime slaapkamer met toegangsdeur naar het balkon (Z);
in de slaapkamer is een grote 3-deurs schuifkastenwand geplaatst.

vanuit de kamer en het balkon is er altijd ‘contact-met-buiten’ en het levendige uitzicht aan de voorkant over de tuin en de straat zorgt ervoor dat u zich daardoor nooit zal gaan vervelen;
er gebeurt hier altijd wat….

Keurig wit betegelde badkamer met douche vzv. schuifdeuren, wastafel en wma.; via een tussenhal met toilet naar de ruime keuken met veel kastruimte; oven, koelkast, vaatwasser, el. kookplaat en afzuigkap.

Verder is er nog een aparte berging beneden op de begane grond voor uw spullen en opslag.

Overige bijzonderheden:
-Actieve, professioneel uitbestede VVE
-Bijdrage VVE bedraagt ca. € 236,– per maand; dit is inclusief de exploitatiekosten, (warm)waterverbruik, lift- onderhoud- schoonmaakkosten, verzekeringen etc.
-Voorzien van blokverwarmingssysteem; recent zijn de ketels vervangen; Liften zullen binnenkort worden vernieuwd.
-Bijdrage (voorschot) warmtekosten bedraagt ca. €100,- per maand; het werkelijk ‘netto’ gebruik vind plaats dmv. na verrekening via speciale calorie-warmtemeters; meeste radiatoren vzv. thermostaten.
– el. zonnescherm
– geheel vzv. laminaatvloeren
– werkelijk keurig onderhouden en zonder kosten zo te betrekken

Er is een gemeenschappelijke zaal waar de bewoners gezamenlijke activiteiten kunnen ondernemen o.a. woensdag koffie/thee uurtje.
In het complex zijn een kapsalon (donderdag) een manicure/pedicure en is er een wasserette aanwezig. Ook kunnen uw gasten blijven overnachten door gebruik te maken van de speciale logeerkamers tegen vergoeding van ca. € 20,00 p.p.p.n.. Tevens is er een huismeester aanwezig.

Kortom een ideale plek voor senioren maar er is hier geen speciale leeftijdsgrens, het maakt dus niet uit of u als aspirant koper nu oud of jong bent.

Hypotheekverstrekking op normale voorwaarden te verkrijgen en starterslening onder bepaalde voorwaarden ook mogelijk; vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Verkoper verteld!