Wonen aan het Hoornesplein, dichtbij veel winkels en op 5 minuten fietsafstand op het strand? Er komt een gezellige appartement vrij met een gunstige hoekligging, inclusief balkon met veel zon. Deze woning heeft een moderne uitstraling en is zowel geschikt voor starters als voor ouderen.

Bij de entree tref je direct de brievenbus, trappenhuis en lift. Je kunt je eigen berging bezoeken in de onderbouw, of direct de lift pakken naar de 1e etage. Bij binnenkomst, gaat u via de trap naar de woonverdieping, daar zie je al snel dat deze woning een ruime half heeft, waar de woonkamer, twee slaapkamers, badkamer en apart toilet aan grenzen.

De woonkamer is zeer licht, door ramen aan twee zijden van de ruimte. In de gehele woning ligt een lichtgrijze laminaatvloer, wat deze ruimte zeker complimenteert. De knusse keuken aan de zijkant van de woonkamer is voorzien van een gaskookplaat en wat bergruimte. Je kunt zelf nog heel gemakkelijk een mooie (open) kast erbij zetten voor wat extra opbergruimte. Aan de achterzijde heb je een heerlijk balkon wat veel zon pakt de gehele dag, waar je makkelijk met zijn tweeën kunt genieten.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, waarvan een vrij ruim. Deze beschikt ook nog eens over een inbouwkledingkast, wat weer extra ruimte scheelt. Je kunt hier gemakkelijk een tweepersoonsbed, nachtkastjes en nog een extra dressoir of kast kwijt. De andere kamer kun je gebruiken als extra slaapkamer, maar ook als studeer- of hobbykamer. De knusse badkamer zit centraal in de hal met een douche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
– Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van 250,33. Dit is inclusief een voorschot van ca. 70,- aan verwarming en water.
– Boiler 2013 (eigendom)
– Eigen, top gelegen, berging in de onderbouw
– Centraal gelegen, dichtbij winkels

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!