Wil je binnen enkele minuten fietsen vanaf je woning het strand bereiken? In Katwijk komt er een modern appartement vrij op een geweldige locatie. Zo zijn niet alleen de duinen en het strand dichtbij, maar ook winkels voor de dagelijkse boodschappen en de uitvalsweg N206.

Op de begane grond kun je je auto kwijt op het openbaar parkeerterrein. Bij de ingang zie je direct de bellentableau en brievenbussen. Daarnaast bevat deze woning ook nog een externe berging, die je in de kelder aantreft. Je bereikt het appartement door middel van de trap of lift.

Het gehele appartement bevat een lichtgrijze laminaatvloer. Aan de hal grenzen alle ruimtes, zoals een net separaat toilet, de badkamer, twee slaapkamers en de woonkamer. De badkamer is modern van uitvoering, bevat een wasmachineaansluiting en er is nog ruimte voor een droger. Met een douchecabine, regendouche en wastafel in meubel kom je niets tekort. Deze ruimte is verder prachtig afgewerkt met zwartgrijze en witte tegels en siertegeltjes in de douche.

Er is één vrij ruime slaapkamer en een wat kleinere slaapkamer aanwezig. Deze kleinere slaapkamer zou je kunnen gebruiken als inloopkast, hobby- of studeerkamer of als logeerkamer. De woonkamer is ontzettend licht door meerdere, grote ramen aan de achterzijde. De open keuken is voorzien van alle gemakken, zoals gaskookplaat, combi-oven, koel/vries combinatie en afzuigkap.

Tot slot is er nog een heerlijk balkon waar je ruim kunt zitten, grenzend aan de woonkamer. Deze kijkt uit op veel groene grasvelden en de woonwijken.

Bijzonderheden:
– Modern appartement met balkon
– Openbaar parkeren
– Goed onderhouden en net afgewerkt
– Maandelijkse VvE bijdrage €145,-

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!