Bieden vanaf € 325.000,-

Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met speelveld direct aan de achterzijde treft u deze keurig onderhouden, frisse en ruime eengezinswoning aan. Een ruime woning met 4 slaapkamers, nette keuken, moderne badkamer en een zonnige achtertuin op het Zuidoosten.

In de nabije omgeving vindt u station Sassenheim en uitvalswegen naar steden als Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag.

Indeling:
Begane grond, hal met garderoberuimte, meterkast (6 groepen), modern toilet met inbouwreservoir en fontein, vaste trap naar de 1e verdieping met trapkast in de woonkamer. De lichte woonkamer is ruim opgezet en heeft aan de voorzijde een moderne keuken met een landelijke uitstraling. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder; vaatwasser, 5-pitsgaskookplaat, afzuigkap, combi magnetron, koelkast, onder en bovenkasten. De woonkamer is afgewerkt met een prachtige eiken houten vloer en open slaande deuren naar de zonnige achtertuin. Door de gunstige ligging ten opzichte van de overige bebouwing heeft u geen inkijken en open ligging aan de achterzijde. Grenzend aan de achtertuin kunnen de kinderen spelen op een speelveld. De tuin beschikt over een achterom en stenen berging met elektra.

1e verdieping:
Overloop, twee ruime achterslaapkamers waaronder de ouderslaapkamer. Kunststof dakkapel (2016) over de breedte (beide kamers) met HR++ glas. Lichte slaapkamer aan de voorzijde van de woning. De slaapkamers op de 1e verdieping zijn afgewerkt met een nette laminaat vloer. De moderne badkamer is uitgevoerd met een hoek/ligbad met douchegarnituur, 2e vrijhangend toilet en een wastafel in meubel.

2e verdieping:
Overloop met dakraam, opstelling cv-ketel (Remeha TZerra ca. 2016, extra bergruimte in de knieschotten en aansluiting voor de wasmachine. 4e ruime slaapkamer met dakvenster aan de voor en achterzijde v.v. een vaste steigerhouten kast.

Voor de verkoop zijn nog meerdere werkzaamheden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat u zonder enige moeite deze woning kunt betrekken. Zo zijn onder andere de deurposten, muren, trapgat en de trap op de begane grond opnieuw geschilderd.

Bijzonderheden:
– 12 zonnepanelen ter overname
– Oplevering in overleg

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!