Een royaal, uitgebouwde hoekwoning in een rustige, kindvriendelijke buurt op loopafstand van het centrum. De woning heeft een voor-, zij- en achtertuin en heeft op de eerste etage een ruim dakterras waar het zonnetje s ochtends heerlijk schijnt. Verder heeft de woning in 2017 een vernieuwde badkamer op de 1e verdieping gekregen alsmede een tweede badkamer op de 2e verdieping.
Vanaf de woning bereikt u eenvoudig het gezellige centrum van Sassenheim en het station. Ook is de uitvalsweg A44 goed bereikbaar, dus u reist gemakkelijk naar bijvoorbeeld Schiphol, maar ook naar de zee of naar de Kaag.

Indeling:
Begane grond: entree/hal met toilet met fontein en meterkast. De mooi afgewerkte aanbouw richting de tuin geeft de woonkamer veel licht en ruimte. De half open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, magnetron en vaatwasser. De inbouwapparatuur is vernieuwd met uitzondering van de magnetron.

1e etage: overloop met aansluiting voor de wasmachine, 2 slaapkamers aan de achterzijde waarvan 1 slaapkamer toegang heeft tot het ruime dakterras en 1 slaapkamer aan de voorzijde. Moderne badkamer is voorzien van ligbad met douche garnituur, vaste wastafel en 2e toilet.

2e etage: Vanuit de trap betreedt u direct de royale 4e slaapkamers met groot dakkapelen aan de achterzijde over de volledige breedte en een dakraam aan de voorzijde. Verder is hier veel bergruimte en een tweede badkamer met douche, wastafel en sani broyeur.

Buiten: De woning is voorzien van een voor-, zij- en achtertuin en heeft een totale oppervlak van 115 m2. Door de gunstige ligging van de achtertuin, kun je tot in de middag heerlijk genieten van de zon.
De tuin is ingericht met borders met diverse planten en struiken en het creëren van verschillende terrassen behoort tot de mogelijkheden. U ervaart er een fijn gevoel van privacy en kunt er daarom perfect ontspannen!
De stenen berging achter de woning kan eventueel naar eigen wens uitgebouwd worden.
Aan de voorzijde van de woning is het mogelijk om een oprit te maken die plaats biedt voor het parkeren van 3 auto’s op eigen terrein

Bijzonderheden:
– Oplevering in overleg
– Moderne en vernieuwde badkamer op de 1e en nieuwe badkamer op de 2e verdieping

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!