In de Oude Rijnsburgerweg staat een geweldige woning te koop, welke van buiten net zo prachtig is als van binnen. Dit is een zeer moderne woning met een luxe afwerking in een rustige woonwijk. Met vijf minuten lopen bereik je een supermarkt en ook zijn uitvalswegen, zoals de A44, binnen een minuut te bereiken met de auto.

De indeling is als volgt. In de ruime hal is er direct aan de rechterzijde de meterkast, een modern separaat toilet met fontein, de trapopgang naar de eerste etage en een ruime trapkast. In het gehele huis ligt vloerverwarming, waardoor koude voeten nooit een probleem is! De woonkamer ligt over de gehele lengte van de woning en loopt door in de open keuken. Deze kan echt gezien worden als het pronkstuk van het huis. Het is een zeer luxe, fraaie en open keuken voorzien van dubbele oven, waaronder een met stoomfunctie en veilige Slide & Hide ovendeur, een ruime koelkast en separate vrieskast, flexibele inductie kookplaat welke zich aanpast aan de grootte van de pan, vaatwasser en Quooker. Alle apparaten zijn van NEFF en hebben nog garantie. Door middel van het kookeiland is er voldoende werkruimte. De houtlook details in de kastenwand geven een warme uitstraling aan de grijskleurige keuken. In de woonkamer zijn er twee openslaande deuren aan de voorzijde en 2 dubbele openslaande deuren naar de achtertuin. De achtertuin is een verlenging van de woonkamer met mooie keramische tegels en bevat een houten schuur aan de achterkant. In de achtertuin heeft u de gehele middag zon en vrij uitzicht op het binnenterrein.

Op de eerste etage zijn er twee slaapkamers, de badkamer, separaat toilet en de overloop. In principe zouden er drie slaapkamers van gemaakt kunnen worden, maar de huidige bewoners hebben ervoor gekozen om van de derde slaapkamer een open inloopkast te maken. Deze kun je uiteraard behouden of afsluiten voor een extra slaapkamer. De ruime badkamer is netjes en heeft een strakke en lichte uitstraling met crèmekleurige tinten. Deze bevat een ligbad, douchecabine met regendouchekop en een dubbele wastafelkraan in meubel.

Op de tweede verdieping zijn er nog drie slaapkamers, is er een technische ruimte en een overloop. Deze kamers kunnen natuurlijk naar eigen smaak en behoefte ingedeeld worden. De technische ruimte beschikt over de cv-ketel, een wasmachineaansluiting en nog een wastafel.

Bijzonderheden:
– Privé parkeerplaats
– Hoge plafonds in de gehele woning (3 meter hoog op de begane grond, overige etages ~2.65 meter hoog)
– Alle verdiepingen hebben vloerverwarming
– Marmoleum op de etages en keramische tegels op begane grond
– Alle wanden strak gestuct
– Oplevering in overleg
– Vrij uitzicht aan de achterzijde
– Actieve VvE aanwezig voor gemeenschappelijke terrein

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!