Op loopafstand van een kleinschalig winkelcentrum staat een leuk en vooral modern afgewerkt appartement te koop. Dit appartement is perfect voor starters, of ouderen die graag wat kleiner willen wonen. Groot voordeel bij dit appartement is het ruime en zonnig balkon over de volledige breedte alsmede het vrije doch levendige uitzicht.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping. Op de begane grond kun je de privéberging vinden. De indeling is als volgt. Bij binnenkomst is aan de linkerzijde direct de meterkast. Er zijn twee slaapkamers, beiden aan de voorzijde van het appartement. De grootste slaapkamer bevat tevens een vaste kast. De badkamer heeft een moderne uitstraling en bevat een inloopdouche en een wastafel in meubel. Deze is volledig betegeld met grote tegels in de kleur antraciet. Er is een separaat toilet in de hal met een soortgelijke uitstraling.

De woonkamer is zeer ruim en licht, mede door de enorme raampartij aan de achterzijde. Er ligt een fraaie laminaatvloer in het gehele appartement welke recent gelegd is. Er is een berging naast de keuken waar je de cv-opstelling kunt vinden en een wasmachine kunt plaatsen. Daarnaast is er nog voldoende plek over om deze te gebruiken als bijkeuken of opslagruimte. De open keuken ziet er strak en netjes uit. Deze is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigschouw, vaatwasser, dubbele oven en koelkast.

Het balkon is zeer ruim en ligt over de volledige breedte van de woning. Deze heeft een zuidelijke ligging met een levendig uitzicht. Zo kun je lang van de zon genieten.

Bijzonderheden:
– Moderne afwerking
– Actieve VvE; bijdrage €205,- per maand
– Privéberging op begane grond
– Nieuwe laminaatvloer
– Recent vernieuwde badkamer en toilet (Bouwton)
– Snelle oplevering is mogelijk

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!