In de Opaalstraat te Leiden kun je nu direct boven het Diamantplein wonen in een prachtig 4-kamer appartement. Gelegen op de tweede en derde verdieping heb je ontzettend veel ruimte tot je beschikking en daarnaast gelegen op een ontzettend centrale locatie ‘De Hoge Mors’. Via de uitvalsweg N206 bereik je al snel de A44 en kun je andere steden als Den Haag of Amsterdam bezoeken. Deze woning is perfect voor starters die graag in de stad willen wonen.

Op de begane grond is er een entree met bellentableau. Hier vind je niet alleen je brievenbus, maar ook nog een privé berging. Het appartement zelf is gelegen op de tweede en derde etage, deze kun je via het trappenhuis bereiken.

De indeling is als volgt. De entree van het appartement is gelegen op de tweede etage. De entree en de hal zijn gescheiden van elkaar middels een deur. Door de prachtige glazen deur komt er veel licht vanuit de woonkamer de hal in. De woonkamer is ontzettend licht vanwege een grote raampartij aan de achterkant. Via de deur bereik je het balkon met zuidelijke ligging, waar je knus kunt zitten en kunt genieten van de zon. De woonkamer zelf is vrij ruim, heeft een lichte laminaatvloer en bevat nog een trapkast voor extra bergruimte. De keuken bevindt zich aan de voorkant van het appartement en is voorzien van een 4-pits keramische kookplaat, vaatwasser, heteluchtoven, koelkast, aparte vriezer en afzuigkap. Tussen de woonkamer en de keuken is er nog een berging met wasmachine aansluiting en een separaat toilet.

Op de derde etage zijn er drie ruime slaapkamers, een overloop en een badkamer. De badkamer bevat momenteel een wastafel en douchecabine, maar kan wat modernisering gebruiken. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van een mooie laminaatvloer en hebben een mooie lichtinval.

Bijzonderheden:
– Bijzonder lichte woonkamer en slaapkamers
– Geweldig locatie boven Diamantplein
– Balkon op het zuiden
– Privé berging op begane grond

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!